banner85

Aday Adayı Gürbüz: Hekimhan Kabuğunu Kıracak

CHP Hekimhan Belediye Başkan Aday Adayı Abdulmutalip Gürbüz, seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Rabia Işık
Rabia Işık
08 Aralık 2023 Cuma 12:58
Aday Adayı Gürbüz: Hekimhan Kabuğunu Kıracak

Girmana Mahalle Muhtarı Cafer Kınık ve mahalle sakinlerini ziyaret eden Gürbüz, esnaflarla da bir araya gelerek sorunlarını dinledi.
Vatandaşların ekonomik açıdan zor durumda olduğunu, ürettikleri tarımsal ürünleri değerinden satamadıklarını ve artan maliyetler dolayısıyla artık ekip-biçmeme noktasında geldiğini ifade eden CHP Hekimhan Belediye başkan adat adayı Gürbüz şunları söyledi:
“Uygulanan ekonomik politikalar ve zengini zengin, fakiri daha fakir eden sistemlerle, dar gelirlilerimizin hayatta kalma mücadelesini üzülerek görüyoruz. Çiftçimiz, köylümüz, esnafımız, işçi ve memurumuzun halinin içler acısı olduğunu yaptığımız saha çalınmalarında daha net görüyoruz. Hekimhan ilçemiz bu mağduriyetleri daha bir şiddetli yaşıyor. Genel politikalardaki problemlere yereldeki sorunlar da eklenince, ilçemizde yaşam daha bir zorlaşıyor. Bizler aday olur ve seçilirsek hem merkezi idareden en üst desteği ve katkıyı alacağız hem de yerel potansiyellerimizi harekete geçirerek kendi işletmelerini kuran, kendi kooperatiflerini hayata geçirip üreticileri koruyan ve istihdamı artıran bir sistemi hayata geçireceğiz. Hekimhan’ın kabuğunu kırması için yeni bir anlayış ve yeni bir hizmet heyecanına ihtiyaç var. Bunu sağlamak amacıyla halkımızla birlikte hedeflere yürüyor ve ilçemize vizyon projeleri kazandırmanın mücadelesini veriyoruz. Hekimhan’a olan bu aşkımız ve heyecanımız  31 marttan sonra hizmet olarak ilçemize yansıyacak ve bizlerin kazandığı bir Hekimhan’da kimse kaybetmeyecek herkes kazanacaktır.”

Son Güncelleme: 08.12.2023 13:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86