banner85

Acemi Kasaplar Hastanelik Oldu

Deprem bölgesi Malatya da kurbanlar kesilmeye başlandı. Fakat acemi kasaplar nedeniyle bir bayram klasiği daha yaşandı. Kurbanlık kesiminde yaralanan vatandaşlar ise hastanenin yolunu tuttular.

28 Haziran 2023 Çarşamba 16:40
Acemi Kasaplar Hastanelik Oldu

Bir kurban bayramı klasiği olan kasap kazaları her kurban bayramında olduğu gibi bu bayramda da yaşandı. Kendini bıçakla yaralayanlar, kurbanlıkların darbesi ile hasar alanlar ve daha niceleri…

Kurban bayramının buruk heyecanını yaşayan vatandaşlar pazarlıklarını yaptı kurbanlıklarını alıp kesim için hazır hale getirdi.

Dinimize uygun şekilde kurban ibadetini ifa etmek için vatandaşlar kimi aldığı kurbanlığın kesimini kendisi yaptı kimi ise kasaplarla anlaştı.

Söz konusu kurban kesimi olunca tatlı telaş içerisinde her zaman duymaya ve görmeye alışık olduğumuz ufak kazalar da yine kaçınılmaz oldu. Bazısı acemiliğine bazısı ise dikkatsizliğine kurban gitti kurban keseyim derken.

Vücudunun çeşitli yerlerinden yara alan vatandaşlar şehrin faklı yerlerindeki hastanelerin acil servislerinin yolunu tuttu.

Kütahya'da büyükbaş hayvanı kesmeye çalışan İbrahim Kara'nın bacağı, hayvanın kendisini savurması sonucu kırıldı. 

Belirlenen alanların dışında kesim yapmaya çalışan acemi kasaplar her sene olduğu gibi bu sene de kendilerini yaraladı.

Anahtar Kelimeler:
KurbanBayramKasapEtMalatya
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86