Abdulmüttalip Gürbüz Hekimhan Belediye Başkan Aday Adayı

Yerel seçim çalışmaları yoğun bir şekilde devam ederken bugün CHP’den Abdulmüttalip Gürbüz Hekimhan Belediye Başkan aday adaylığı için başvurusunu gerçekleştirdi.

Beril DANE ÇUHACI
Beril DANE ÇUHACI
03 Aralık 2023 Pazar 20:24
Abdulmüttalip Gürbüz Hekimhan Belediye Başkan Aday Adayı

Yerel seçimler için partilerin çalışmaları ve aday adaylık süreci devam ederken CHP’de de isimler bir bir netleşmeye başladı.

Hekimhan doğumlu olan ve eğitimini de burada tamalayan Abdulmüttalip Gürbüz kendi memleketine, ilçesine hizmet edebilmekve geliştirebilmek amacıyla Cumhuriyet Halk Partisi Hekimhan Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusunda bulundu.CHP Hekimhan İlçe Başkanlığı binasında yaptığı başvuru toplantısı partinin il ve ilçe teşkilatından yoğun bir katılım ile gerçekleşti. 

Aday Adayı Abdulmüttalip Gürbüz toplantı sırasında yaptığı konuşmada “Saygıdeğer CHP İlçe Başkanım, Örgütümüzün değerli üyeleri, CHP misyonuna gönül vermiş değerli Hekimhanlı hemşerilerimiz;

Bugün, sizlerle birlikte Hekimhan gelişme ve kalkınma yolculuğuna çıkma adımımız attığımız gün, bugün birçok zenginlik ve potansiyellerine rağmen kalkınma ve kentleşme sürecinde özlediği ve hak ettiği noktaya el birliği ve gönül birliği yaparak ulaşma adımını sizlerle birlikte attığımız il gün.

Değerli hemşerilerim,

Kamu tecrübem ve belediyecilik birikimlerimle çocukluk yılarından beri gönül verdiğim CHP ve partimizin ilkeleri ve hedefleri doğrultunda hak ve emek mücadelesi veren sendikalarda üst düzey görev yapan bir hemşeriniz olarak Cumhuriyet Halk Partisinden Hekimhan Belediye başkan aday açıkladığımız toplantımıza hoş geldiniz, şeref verdiniz.

Değerli hemşerilerim, saygıdeğer büyüklerim, sevgili küçüklerim…

Bu topraklara doğan, Hekimhan’ın suyuyla büyüyen, farklı şehirlerdeki kamu görevimize rağmen bir ayağı hep Hekimhan’da olan bir kardeşiniz olarak karşınızdayım. Hekimhanlı büyüklerimizin dizinin dibinde yetişmiş, ilçemizin kültürü ve töresi ile büyümüş, Hekimhan’ın güzellikleri, mevcut potansiyelleri yanında sorularını da çok iyi bilen bir kardeşiniz olarak karşınızdayım. Bugüne kadar ilçemizde önemli hizmetlerde bulunan belediye başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Her biri kendi görev süreler içerisinde birtakım hizmetler yaparak ilçemizin bugünlere gelmesine emek ve katkı vermiş değerli büyüklerimiz olan belediye başkanlarımıza şükranlarımı sunuyorum.

Değerli kardeşlerim,

Dünya hızla değişiyor, ülkeler, şehirler ve ilçeler artık, sanayi, turizm, kentleşme ve ekonomiye katkı sunan yöresel ürünlerde öne çıkma yarışında olan ve markalaşma sürecine giren konuma gelmiştir. Bu rekabetten olumlu olarak nasibimizi almamız için Hekimhan’ın da yeni bir sayfa açması ve yeni bir başlangıç yapmasının zamanı gelmiştir.

İlçeler, gelişmişlik ve kalkınmışlıkta illeri zorlarken ve birçoğu şehirlerini aşarken, Hekimhan bunu izleyip yerinde sayan bir korunumda olamazdı ve olmamalıydı. Hekimhan, Malatya-Sivas karayolu olarak ifade edilse de  Doğu ve Güneydoğu iç Anadolu ve Karadeniz bölgesine bağlayan önemli bir karayolu üzerinde olmasına rağmen herhangi bir ürün ya da sanayi alanında öne çıkamamış ve ücrada kalmış bir ilçe görünümünden kurtulamamıştır.

İşte bizler bu kabuğu, bu durağanlığı kırmak adına yola çıktık. Güvendiğim sizlersiniz, gücüm sizlersiniz. Sizlerle çıktığımız Hekimhan’ın bu yolculuğunda yeni bir başlangıç yapmak ve ilçemizi bölgesinde her alanda cazibe merkezi yapmak için desteğinize talibiz. Şunun bilinmesini istiyorum ki Abdulmuttalip Gürbüz seçimlerde aday gösterilip kazandığında hiç kimse kaybetmeyecek, herkesle birlikte kazanan Hekimhan olacak. Hekimhan’ın şeffaf adil, paylaşımcı, kaynaklarını verimli kullanan ve yeni kaynaklar üretip bunu ilçe ekonomisine katmasını istiyorsanız sizlerle birlikle biz varız ve buradayız.

Değerli kardeşlerim,

Aday adaylık sürecimiz sonunda  partimizin Genel merkezi, İl teşkilatımız ve milletvekillerimizin takdiri ile adaylık konusunda ismimiz kesinleşirse, Hekimhan’la ilgili projelerimizi sizlerle paylaşmış olacağız. O gün sizler de göreceksiniz ki Hekimhan’ın gelişmesi ve kalkınması o kadar da zor değilmiş.Ve yine göreceksiniz ki Hekimhan, gücünü ve potansiyellerini keşfedecek ve kısa sürede çehresi değişen ve bölgede cazibe merkezi olan bir ilçe olacaktır.

Ben bu gün beni yalnız bırakmadığınız ve bu mutlu anıma tanıklık etme adına yanımda bulunduğunuz için çok teşekkür ediyorum. Adaylığımızın Hekimhan ilçemize hayırlı olmasını diliyor, hepinize saygı ve sevgilerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.

Gürbüz konuşmaların sonrasında başvuru dosyasını teslim ederken CHP Hekimhan İlçe Başkanı Mustafa Mutlu da Abdulmüttalip Gürbüz’e başarılar temennisinde bulundu.

Son Güncelleme: 03.12.2023 20:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner87

banner86