76 Yaşındaki Kadın Yangında Mahsur Kaldı

Neredeyse her gün birden çok yangın haberine yer veriyoruz haber bültenlerimizde . Ne yazık ki yine farklı iki noktada yangın meydana geldi . Bir binanın çatısında çıkan yangında 76 yaşındaki kadın itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı . Diğer yangında ise dolayı ağır hasarlı olan, boşaltılmış bir binada doğal gaz yangını çıktı.

Rabia Işık
Rabia Işık
25 Ağustos 2023 Cuma 13:17
76 Yaşındaki Kadın Yangında Mahsur Kaldı

Az hasarlı binanın çatısında meydana gelen yangında mahsur kalan 76 yaşındaki kadını itfaiye ekipleri kurtardı.Olay Zaviye Mahallesi Kitabe Sokakta meydana geldi.

Biri ağır diğeri az hasarlı binanın çatısında meydana gelen yangına İtfaiye Dairesi Başkanı Mustafa Katipoğlu ve ekibi 8 araç 28 personel ile müdahale etti.Az hasarlı apartmanın birinci katında mahsur kalan 76 yaşındaki Tamam Öztürk isimli kadını ise itfaiye ekipleri bulunduğu yerden kurtararak sağlık ekiplerine teslim etti.

Olayda dumandan etkilenen bir itfaiye erine sağlık ekipleri ambulansta müdahale etti. Yaklaşık bir buçuk saat süren söndürme çalışmalarının ardından yangın söndürülerek kontrol altına alındı.

Son Güncelleme: 25.08.2023 13:32
Anahtar Kelimeler:
MalatyaYangınDeprem
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner84

banner86