banner85

7 Blok 350 Daire Tek Seferde Patlatıldı

Büyük yıkıma uğrayan Malatya’da ağır hasarlı binaların patlayıcı ile yıkımına devam ediliyor. Bostanbaşı’nda 350 dairenin bulunduğu 7 blok tek seferde patlatıldı. Ağır hasarlı 7 binanın patlatılması kameralara işte böyle yansıdı!

Rabia Işık
Rabia Işık
01 Eylül 2023 Cuma 12:21
7 Blok 350 Daire Tek Seferde Patlatıldı

Bostanbaşı’nda  350 dairenin bulunduğu 7 blok tek seferde patlatıldı.
6 şubat depremlerinin ardından büyük yıkım yaşayan Malatya da ağır hasarlı binaların patlayıcı ile yıkımına devam ediliyor. 

Yeşilyurt ilçesinde ağır hasarlı Arma Park Konutları'nın 3 bloğu, Bostanbaşı Konutları'nın 4 bloğu olmak üzere 14 katlı 7 blok, 350 daire,740 kilogram patlayıcı kullanılarak aynı anda yıkıldı.  

7 bloğun yıkımı Türkiye’de aynı anda gerçekleştirilen en büyük konut yıkımı olarak kayıtlara geçti. Önümüzdeki günlerde  daha büyüğü de gerçekleşecek ve bu yeşilevler de denenecek.. 9 eylül tarihinde yeşilevlerin 12 bloğu bir anda patlatılarak  yıkımda rekor kırma denemesi de gerçekleşecek.

Anahtar Kelimeler:
MalatyaBostanbaşıDeprem
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86