banner85

4 Şubat Cumartesi Malatya Hava Durumu

Bölgemiz genelinde havanın çok bulutlu; aralıklı kar yağışlı geçeceği; yağışların Adıyaman çevresi ile Malatya, Elazığ ve Bingöl'ün güney kesimlerinde yer yer kuvvetli olacağı tahmin edilmektedir.

04 Şubat 2023 Cumartesi 10:36
4 Şubat Cumartesi Malatya Hava Durumu

KUVVETLİ KAR YAĞIŞI UYARISI:

Malatya’nın güney ilçeleri(Doğanşehir, Doğanyol, Pütürge, Yeşilyurt) yer yer kuvvetli kar yağışlı(5-20 cm) geçeceği beklendiğinden meydana gelebilecek ulaşımda aksamalar, çığ tehlikesi, buzlanma, kuvvetli don olayı gibi olaylara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

BUZLANMA VE DON UYARISI:

Bölgemiz genelinde gece ve sabah saatlerinde meydana gelmesi beklenen buzlanma ve don olayına karşı başta sürücüler olmak üzere vatandaşların ve yetkililerin dikkatli ve tedbirli olması gerekmektedir.

ÇIĞ TEHLİKESİ UYARISI:

Bölgemiz genelinde meydana gelen kar yağışları sonucunda eğimli ve dik yamaçlarda çığ tehlikesine karşı dikkatli ve tedbirli olmaları önem arz etmektedir.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86