banner85

15 Metre Derinlikteki Su Kuyusuna Düştü

15 metre derinliğindeki su kuyusuna düşen köpek için ekipler seferber oldu. Ekiplerin 3 saatlik çalışması sonucu köpek kurtarılırken, çalışmalar sırasında köpek tarafından ısırılan bir itfaiye eri ise yaralandı.

meral şeker
meral şeker
16 Eylül 2023 Cumartesi 11:26
15 Metre Derinlikteki Su Kuyusuna Düştü

15 metre derinliğindeki su kuyusuna düşen köpek için itfaiye  ekipleri seferber oldu. Kurtarma çalışmaları sırasında köpek tarafından ısırılan bir itfaiye eri ise yaralandı.

Olay, gündüz saatlerinde Battalgazi ilçesine bağlı Beydağı Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Pesenler Küme Evleri mevkiinde 15 metre derinlikteki su kuyusuna bir köpeğin düştüğünü görenler durumu itfaiye ekiplerine bildirdi.

İhbar üzerine bölgeye intikal eden itfaiye ekipleri yapılan 3 saatlik çalışmanın ardından köpeği düştüğü 15 metre derinlikteki su kuyusundan kurtaran itfaiye erlerinden biri hayvan tarafından ısırıldı.

Battalgazi Devlet Hastanesine kaldırılan yaralı itfaiye eri yapılan müdahalelerin ardından taburcu edildi.

Anahtar Kelimeler:
MalatyaHaberGündemKurtarma
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86