banner85

Vakıflar Bölge Müdürü Bacanlı'dan Tartışma Yaratacak Karar

Vakıflar Bölge Müdürü Adem BACANLI, yeni taşındığı bölge müdürlük binasındaki 400 metre karelik alanı, personellerine kapatıp şahsının kullanımına açtı.

12 Ağustos 2022 Cuma 18:11
Vakıflar Bölge Müdürü Bacanlı'dan Tartışma Yaratacak Karar

Önceliğinin Malatya ve çevre illerin sorunlarına çözüm üretmek olduğunu unutan Vakıflar Bölge Müdürü Adem BACANLI, yetkili olduğu kurum binasını konfor süreceği bir alan haline getirdi.


Görevinin 1. yılını geçtiğimiz günlerde dolduran Bacanlı, Vakıflar Bölge Müdürlüğü bina projesinin, genel müdürlük onayını aldıktan sonra Kamu İhale Kurumunun 2022/245944 nolu kayıt numarasıyla ihale yapmasının ardından, projeyi tamamiyle kendi isteği doğrultusunda düzenledi.
Yaklaşık 60 personelin çalıştığı Turgut Özal Bulvarında bulunan vakıf binasının çay ocağını kapatması da ayrı bir tartışma konusu oldu.


Kurumun 4. katını sadece kendisinin kullanabilmesine yönelik düzenlemesi ve makam odasına özel duşa kabin yaptırması, Bacanlının asıl amacının vatandaşa hizmet vermek yerine makamına tanınan yetkileri şahsının çıkarları doğrultusunda kullanmak istediğini gösteriyor.
İl Müdürlerinin görev yerlerine saltanat sürmek için değil, hizmet vermek adına geldiklerini hatırlatarak, Tüm Malatya'nın tek yürek olduğu, Yeni caminin çözüm bulunması gereken sorunlarını bir kez daha belirtme gereği duyuyoruz, aslına uygun olmayan restorasyon çalışmasını, ön cepheyi kapatan çeşmelerin ve gün boyunca sadece 2 saatlik gölge veren şemsiyelere 900 Bin tl verdikleri yetmiyormuş gibi aylık bakım ücretine de 30 Bin TL ödenmesinin, Yeni Cami'nin öncelikli ele alınması gereken problemleri olduğunu düşünüyoruz.


Vakıflar Bölge Müdürü Adem Bacanlı'nın, sırf rahat bir yaşam sürmek adına makam odasına duşa kabin yaptırması ve  binanın 400 metrekarelik 4. katını sadece şahsına tahsis etme kararını da kamuoyunun takdirine sunuyoruz.


 

Son Güncelleme: 13.08.2022 18:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86