Konteyner Kentte 23 Nisan Etkinliği

Malatya’da, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından depremzede çocuklar için konteyner etkinlikleri düzenlendi.

Editör
Editör
28 Nisan 2024 Pazar 19:06
Konteyner Kentte 23 Nisan Etkinliği

Malatya’da, depremzede çocuklar 23 Nisan etkinliklerinde gönüllerince eğlendi. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nın, ‘23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’ nedeniyle düzenlediği etkinlikler, depremzede çocuklara bayram coşkusu yaşatmaya devam ediyor.

Çocuklar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan Hanımefendi’nin himayelerinde bir dünya markası haline gelen Sıfır Atık projesi kapsamında düzenlenen uygulamalı stantta da geri dönüşümü eğlenerek öğrendi.

Yeşilyurt ilçesi Samanköy Konteyner kentte gerçekleştirilen etkinlikte çocuklar, 23 Nisan coşkusunu doyasıya yaşadı. Afetzede çocuklar, oyun parkurundan tiyatroya, beceri ve zekâ oyunlarından bilgi yarışmasına kadar birçok etkinlikte eğlenme fırsatı buldu.

Etkinlikte ilgili değerlendirmelerde bulunan Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdür Yardımcısı Atilla Meral, amaçlarının çocuklara israfı anlatmak olduğunu belirterek, proje önemine vurgu yaptı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner84

banner86