Battalgazi Belediyesi 40 Sokakta Yol ve Kaldırım Çalışmaları Gerçekleştirdi

Battalgazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri son bir hafta içerisinde yol ve kaldırım çalışmalarına hız verdi. Ekipler, 8 mahallede kaldırım ve yol çalışması gerçekleştirdi.

Rabia Işık
Rabia Işık
29 Nisan 2024 Pazartesi 15:01
Battalgazi Belediyesi 40 Sokakta Yol ve Kaldırım Çalışmaları Gerçekleştirdi

İlçenin her köşesinde ulaşımın rahat ve güvenli olarak sağlanabilmesi ve vatandaşların taleplerinin çözüme kavuşması amacıyla Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın’ın verdiği talimatlar doğrultusunda son bir haftada çalışmalarına hız veren Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Orduzu, Gülümuşağı, Toygar ve Alacakapı Mahalleleri’nde toplamda 5 kilometre stabilize yol serim; Yıldıztepe, Alacakapı, Toygar ve Battalgazi Mahalleleri’nde asfalt yama; Alacakapı, Hanımınçiftliği ve Zafer Mahalleleri’nde ise kilit parke taşı tamirat ve döşeme çalışmaları gerçekleştirdi; iki çalışma toplamda 3 bin metrekarelik alanda yapıldı

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner84

banner86