banner85

100 Yılın Özlemi Sona Erdi

Malatya Büyükşehir Belediyesi Yol ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı şehrin genelinde kurmuş olduğu şantiyelerle yol çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor.

24 Ekim 2022 Pazartesi 15:45
100 Yılın Özlemi Sona Erdi

Büyükşehir Belediyesi genişletme ve altyapı çalışmalarının tamamladığı Derendebölgesi grup yolu ile Hekimhan Delihasan grup yolunu birbirine bağlayarak yaklaşık6 km’lik yolda iki kat sathi kaplama çalışmalarını tamamladı. Çalışmalarıntamamlanması ile birlikte Malatya ile ilçeler arasındaki mesafede kısalmış oldu.

Yapılan çalışmaları büyük bir memnuniyetle karşılayan Mahalle Muhtarları vevatandaşlar yapılan çalışmalardan dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı SelahattinGürkan ve emeği geçenlere teşekkür ettiler.100 yılın özlemi sona erdiDarende İlçesine bağlı Barındır Mahalle Muhtarı Kazım Şahin Malatya BüyükşehirBelediyesi’ne yapılan yol çalışmalarından dolayı teşekkür ederek, “Bu yolumuzunyapımında başta Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı ve ilgili daire başkanlarınaçok çok teşekkür ederim. Yolumuz Darende-Hekimhan bağlantı yolumuz. İlçeleribirbirinebağlayan bir yol. Ayrıca vatandaşlarımız Malatya merkeze gitmek içinmevcut bağlantı yolu dışında başka yolu kullanmak isterlerse 140 km gitmelerigerekiyordu. Yapılan bu yolla birlikte mesafe 95 km’ye düştü. Bu yolun yapımı içinkaç muhtar geldi geçti. Ama bizim dönemimize nasip oldu. 100 yılın özlemi. Bu yolhizmetinden dolayı emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.Sakarya Mahalle Muhtarı Vahap Özbey’de Malatya Büyükşehir Belediyesitarafından mahallelerine yapılan hizmetlere teşekkür etti. Muhtar Özbey, “BaştaMalatya Büyükşehir Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan olmak üzere tümekibine hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Bu yolun yapılmasıyla birlikteMalatya ile aramızdaki mesafe 55-60 km civarında azaldı. Büyükşehir BelediyeBaşkanımız Sayın Selahattin Gürkan’ın çalışmaları sadece 2-3 ilçeden ibaret değil.

Malatya’da 718 mahalle var. 718 mahallede de çalışmalar devam ediyor. Buözverilerinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve emeği geçen herkeseteşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.Vatandaşlardan hizmetlere teşekkürBarındır Mahalle sakinlerinden Arif Şahin yol çalışmasından dolayı çok memnunolduklarını dile getirerek, “Yolumuz bitti. Çok memnun olduk. Allah razı olsun” diyekonuştu.

Yapılan çalışmaları memnuniyetle karşıladıklarını dile getiren Megir Cahin de, “BenBarındır Mahallesi’nde yaşıyorum. Allah razı olsun. Yolun yapımında emeği geçenherkesin işi gücü rast gelsin. Benim yaşım 65, ilk defa böyle bir yol gördüm.Büyükşehir Belediye Başkanımızdan Allah razı olsun” sözlerini kullandı.

Son Güncelleme: 24.10.2022 15:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86