Adıyaman'da Polis Memuru Dehşet Saçtı!

Adıyaman’da polis merkezinde bir polis silahla ekip arkadaşlarına dehşeti yaşattı. Olayda karakol amiri ve ekipler amirini şehit olurken İki meslektaşını vuran polis ise, etkisiz hale getirilerek gözaltına alındı. Şehit olan polis memurları için Adıyaman’da, tören düzenlendi.

Editör
Editör
28 Nisan 2024 Pazar 18:44
Adıyaman'da Polis Memuru Dehşet Saçtı!

Adıyaman’da polis merkezinde bir polis memuru görev başındaki meslektaşlarını şehit etti.

Akşam saatlerinde Altınşehir Şehit Ahmet Yıldırım Polis Merkezinde meydana gelen olayda saldırgan polis memuru, merkeze gelerek polis merkezi amiri Başkomiser Kamuran Üçgül’ü ve asayiş şube ekipler amiri Gökhan Özer’i kendisine ait beylik tabancasıyla ateş ederek ağır yaraladı.

Saldırgansa polis merkezinde görevli diğer polis memurları tarafından bacağından vurularak etkisiz hale getirildi.

Meydana gelen olay sonrası polis merkezine çok sayıda polis ekibi ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Olay yerine gelen sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan polisler Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile özel hastaneye kaldırıldı.

Karakol amiri Başkomiser Kamuran Üçgül ve Asayiş Şube Ekipler Amiri Gökhan Özer yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılmayarak şehit oldu.

Saldırıyı gerçekleştiren saldırgan polis memurunun ise, hastanede tedavi altında olduğu öğrenildi.

Polis merkezinde incelemeler devam ederken olayla ilgili İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, konuya ilişkin bilgi vererek ilgili adli ve idari tahkikatın başlatıldığını belirtti.

Olayın failinin böyle bir saldırıyı yapma nedeni hakkında herhangi bir bilgi paylaşılmazken Adıyaman Valisi Osman Varol ve Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman polis merkezine gelerek incelemelerde bulundu.

Polis merkezinde yaşanılan kan donduran olayı yanlış anlayarak terör saldırısı diye düşünen Adıyaman halkı ise, polislere destek için polis merkezine akın etti.

Şehit edilen Karakol Amiri Başkomiser Kamuran Üçgül ve Asayiş Şube Ekipler Amiri Gökhan Özer için Adıyaman İl Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şube Müdürlüğü bahçesinde tören düzenlendi.

Gerçekleştirilen tören sonrası evli olan Sivas doğumlu Asayiş Şube Ekipler Amiri Gökhan Özer’in cenazesi İstanbul’a, evli ve 2 çocuk babası olan Kahramanmaraş doğumlu Karakol Amiri Başkomiser Kamuran Üçgül’ün cenazesi ise Osmaniye’nin Kadirli ilçesine gönderildi.

Cenaze törenine İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu, Emniyet Genel Müdürü Erol Ayyıldız, Vali Osman Varol, Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere, İl protokolü, kurum müdürleri, STK temsilcileri, askeri erkanlar, polisler ve çok sayıda kişi katılırken, şehitlerin yakınları ve meslektaşları gözyaşlarına boğuldu.

   

Son Güncelleme: 30.04.2024 11:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner84

banner86