Yeşilyurt Temizlik İşleri Müdürlüğü, İlçeyi Temizliyor

Yeşilyurt Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, ekipleri Yeni Sanayi Sitesinde cadde ve sokaklarında mıntıka temizliği ve çevre düzenleme çalışmalarına devam ediyor. Temizlik çalışmalarını inceleyerek yetkililerden bilgiler alan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, esnafları da işyerlerinde ziyaret ederek talep ve isteklerini dinledi.

Rabia Işık
Rabia Işık
25 Ağustos 2023 Cuma 08:19
Yeşilyurt Temizlik İşleri Müdürlüğü, İlçeyi Temizliyor

Yeşilyurt Belediyesi Yeni Sanayi Sitesinde temizlik ve çevre düzenlemesi yapıyor.

Yeşilyurt’un dört bir tarafının temiz, düzenli ve hijyenik olması Yeşilyurt Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, çöplerin toplanması ve süpürülmesinin yanı sıra ana cadde, yol, meydan ve merkezlerin çevre temizliği konusunda da yoğun mesai harcıyor

Yeni Sanayi Sitesinde gerçekleşen temizlik çalışmalarını inceleyerek yetkililerden bilgiler alan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, esnafları da işyerlerinde ziyaret ederek talep ve isteklerini dinledi.

Çavuşoğlu Mahalle Muhtarı Mürteza Ede ile Ağaç Sanatkârları Esnaf Odaları Başkanı Mahmut Kavuk, hem mahallelerin hem de sanayi alanlarının temiz bir görüntüye kavuştuğunu belirterek çalışmalar için teşekkür ettiler.

Daha temiz, daha huzurlu ve daha güzel bir Yeşilyurt için gece gündüz sahada olduklarını ifade eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ ‘Temiz Yurt Yeşil Yurt’ sloganıyla başlattığımız temizlik seferberliğimizle vatandaşlarımızın temiz, düzenli ve güzel alanlarda hayatını sürdürmesi için yoğun bir tempoyla çalışıyoruz. Herşey temiz ve güzel bir Yeşilyurt için” ifadelerine yer verirken Çınar: “Belediyemize kazandırdığımız temizlik araçlarımızla ve kurduğumuz temizlik ekibimizle ilçemizdeki her bir cadde, sokak, park, bahçe ve boş arazileri temizliyoruz. Mesai mefhumu tanımaksızın sokaklarda gece gündüz demeden daha temiz bir Yeşilyurt ve vatandaşımızın sağlığı için çalışıyoruz. Ekiplerimiz tertemiz Yeşilyurt için sahada olmaya devam ediyor” dedi.

Anahtar Kelimeler:
YeşilyurtHaber
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner84

banner86