banner85

Yeşilyurt Semt Pazarına Kavuştıu

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’ın yeni dönem vaatlerinden olan ‘Semt Pazarları’ projesi kapsamında Yeşiltepe bölgesinde yapımı tamamlanan Yeşilyurt Belediyesi Semt Pazarı-2’de düzenlenen Fuar Etkinliklerine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Semt Pazarımız Yeşiltepe’mize Hâyırlı Uğurlu Olsun” dedi.

13 Haziran 2022 Pazartesi 12:07
Yeşilyurt Semt Pazarına Kavuştıu

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’ın seçim döneminde Yeşiltepe bölgesine vaat ettiği Semt Pazarı, renkli bir organizasyonla kapılarını vatandaşlara açtı.

Hareketli ve renkli bir ortamın hâkim olduğu Yeşilyurt Belediyesi Semt Pazarı-2’de ki etkinlikleri yakından takip eden çocuklar ise orta oyunlar, sihirbazlık ve palyaço gösterilerini büyük bir keyifle takip edip gönüllerince eğlendiler. Semt Pazarı içerisinde kurulan alış veriş stantlarında yerini alan girişimci kadınlar tarafından hazırlanan el emeği göz nuru eserler, yöresel yemekler, takılar, tasarımlar, aksesuarlar ve kıyafetlerin hem tanıtımı hem de satışı yapıldı.

Yeşilyurt Belediyesinin bölgeye çok güzel yatırımlarda bulunduğunu söyleyen Yeşiltepe’li muhtarlar, semt pazarı vaadini yerine getiren Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’a teşekkürlerini sundu.

Yeşilyurt’u güzel bir eserle daha buluşturmanın gururunu yaşadıklarını söyleyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, seçim vaatlerinden olan Yeşilyurt Belediyesi Semt Pazarı-2’nin Yeşiltepe bölgesine ve tüm Yeşilyurt’a hayırlı olmasını temenni etti.

Başkan Çınar, Yeşiltepe’lilere verdikleri bir sözü daha yerine getirmenin huzurunu yaşadıklarını dile getirdi.

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık ise, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’a hizmetlerinden dolayı teşekkürlerini sundu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86