banner85

Yeşilyurt Kiraz Festivali Manga Konseriyle Sona Erdi

Yeşilyurt Belediyesinin ev sahipliğinde bu yıl 27’ncisi düzenlenen Yeşilyurt Kültür, Spor Kiraz Festivali kapsamında sahne alan rock müziğin sevilen grubu Manga, Malatya Park AVM Yanındaki konser alanını dolduran yaklaşık 100 bin kişiye müzik şöleni yaşattı. Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Etkinliklerine büyük bir teveccüh gösterip, festival sevincimizi ve mutluluğumuzu paylaşan tüm Malatyalılara ve gençlere sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.” diye konuştu.

27 Haziran 2022 Pazartesi 18:22
Yeşilyurt Kiraz Festivali Manga Konseriyle Sona Erdi

Yeşilyurt Belediyesi’nin 4 gündür yaptığı ekinliklerle devam eden 27. Yeşilyurt Kültür, Spor Kiraz Festivali yaklaşık 100 bin kişinin katıldığı Manga konseriyle final yaptı. Saatler öncesinden konser alanındaki yerini alan binlerce Manga hayranı, muhteşem bir konsere şahitlik etti. Malatya ve çevre illerden gelen binlerce hayranının yoğun ilgisi altında sahneye çıkan Manga Grubu şarkıları ve sahne performansıyla hafızalardan silinmeyecek özel bir konserin altına imza attı.

Gençlerin yoğun alkışları altında sahneye çıkarak Manga Grubunu tebrik eden Yeşilyurt Kaymakamı Osman Uğurlu ile Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, yaklaşık 100 bin kişinin takip ettiği dev konserde gençlere doyumsuz bir müzik ziyafeti yaşayan sanatçılara çiçek, kayısı ve kiraz hediye ettiler.Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, 27.Yeşilyurt Kültür, Spor Kiraz Festivalinde sahne alan Mustafa Ceceli, Kıraç ve Manga Konserlerini yaklaşık 200 bin kişinin izlediğini ifade ederken, festivalin amacına ulaştığını söyledi.
Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar , gençlere hitaben yaptığı konuşmada Ünlü rock grubu Manga’yı gençlerle buluşturmaktan çok büyük mutluluk duyduklarını ifade etti. 


 

Son Güncelleme: 28.06.2022 10:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86