banner85

Yeşilyurt Kiraz Festivali Başladı

Yeşilyurt Belediyesinin ev sahipliğinde, Yeşilyurt İlçe Kaymakamlığı ve İstanbul Yeşilyurt’lular Derneğinin katkılarıyla gerçekleşen 27.Yeşilyurt Kültür, Spor ve Kiraz Festivali, Melekbaba Gençlik Merkezinde düzenlenen el sanatları sergisi, ödül töreni ve müzik dinletisiyle start aldı. Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Kiraz Festivalimiz Hareketli, Renkli ve Coşku Dolu Geçecek” dedi.

24 Haziran 2022 Cuma 16:26
Yeşilyurt Kiraz Festivali Başladı

Festival Melekbaba Mahallesinden Başladı

Malatya Park AVM yanındaki konser alanında düzenlenecek olan Mustafa Ceceli, Kıraç ve Manga Grubu konserlerinin yanı sıra Çırmıhtı ve Beylerderesi Şehir Parkında gerçekleşecek sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif etkinliklerle Malatya’ya farklı bir hareketlilik ve dinamizm getirecek olan 27.Yeşilyurt Kültür, Spor ve Kiraz Festivalinin ilk heyecanı Melekbaba Mahallesi'nde yaşandı.

27.Yeşilyurt Kültür, Spor ve Kiraz Festivalinin mahallelerinde başlatılmış olmasından büyük bir mutluluk duyduklarını ifade eden Melekbaba Mahalle Muhtarı Ali Demir, Melekbaba Gençlik Merkezi ve TOKİ Konutları başta olmak üzere diğer tüm yatırımlardan dolayı teşekkürlerini sundu.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Ebubekir Kayhan ise Melekbaba Gençlik Merkezinin Türkiye’nin sayılı kültür ve spor merkezlerinden bir tanesi olduğunu ifade etti. Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar ise konuşmasının başında 27.Yeşilyurt Kültür, Spor ve Kiraz Festivalinin startını verdikleri Melekbaba Gençlik Merkezindeki etkinliklere büyük ilgi gösteren Melekbaba mahalle sakinlerine teşekkürlerini sundu. Başkan Çınar, Melekbaba mahallesinin sportif yatırımlar, kentsel dönüşüm projeleri, sosyal yaşam alanları ve parklarla gelecekte Malatya’nın en fazla tercih edilen mahallesi olacağını ifade etti.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar  konuşmasının sonunda 27.Yeşilyurt Kültür, Spor ve Kiraz Festivalinin program akışı hakkında katılımcılara bilgiler paylaşıp, tüm Malatyalıları etkinliklere ve konserlere davet etti.

Konuşmaların ardından Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Yeşilyurt Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen sportif yarışmalarda dereceye giren sporcuların ödülleri protokol üyeleri tarafından takdim edildi.

27.Yeşilyurt Kültür, Spor ve Kiraz Festivali sportif yarışmalarda dereceye giren sporcular:

BADMİNTON:  Antrenör: (NAZIM DENİZHAN)

Muhammed Çetinkaya / Zehra Kaylı / Eren Özel / Çağla Duran / Yusuf Kutlu / Selver Doğan

TAEKWONDO: Antrenör: (Ali BAYDUZ)

Erkekler: Mert Hazari / Cuma Muhammed / Baran Bayrak

Bayanlar: Yeter Erensayın/ İmran Özer / Meryem Perk

GÜREŞ: Antrenör: (Muhammed Emin IŞIK)

Barış Çelik / Zekeriya Omar / Zivar Omar / Aziz Kerem Genç / Ali Özdal / Ahmet Karakoç / Hasan Ünsal / Ali Samir Kalın

MASA TENİSİ: Antrenör: (Süleyman BULUT)

Barış Çelik / Eyüp Ali Ertürk / Oğuzhan Sevin / Muhammed Gaygılı / Alican Yolcu / İsa Yusuf Göç

WUSHU KUNG FU: Antrenör: (Nevzat İKİS)

Zeynep Böget / Sevil Özdemir / Sami Yusuf Karaca / Bünyamin Dere / Bedirhan Güngörü / Kadir Özdemir / Hasret Ördek

GELENEKSEL OKÇULUK: Antrenör: (Fatmanur BİRİŞİK)

Kepaze Yay Kategorisi: Sedef Deneç / Faruk Karagöz/ Cebrail Doğan

Lamina yay okçuluk: Yunus Suna / Abdülkadir İsen / Bahar Nur Yiğit

DART: Antrenör: (Cengiz YİĞİT)

Muhammed Eren / Havva Çelik / Oğuzhan Bulut / Ayça Çakır

VOLEYBOL: Antrenör: (Bilal ÇELİK)

1. Melekbaba Gençlik Merkezi

2. Hanımın Çiftliği Gençlik Merkezi

3. Orduzu Gençlik Merkezi.

Son Güncelleme: 28.06.2022 10:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86