banner85

Yeşilyurt Belediye Meclisi Ekim Ayı Toplantılarını Tamamladı

Yeşilyurt Belediye Meclisi, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar Başkanlığında gerçekleşen Ekim Ayı 3.Birleşim Toplantısında gündemdeki komisyon raporlarını karara bağlayıp, Ekim Ayı çalışmalarını tamamladı.

editörr
editörr
19 Ekim 2023 Perşembe 15:17
Yeşilyurt Belediye Meclisi Ekim Ayı Toplantılarını Tamamladı

Yeşilyurt Belediyesi Gedik Kültür Merkezi Meclis Salonunda gerçekleşen Ekim Ayı 3.Birleşim Toplantısında açılış ve yoklamanın ardından öncelikle 18 Ekim 2023 Tarihli 2.Oturum Toplantısının karar özeti kabul edildi.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar gündem maddelerinin görüşülmesine geçmeden önce yaptığı konuşmada, Bosna Hersek'in ilk Cumhurbaşkanı Aliya İzzetbegoviç'i vefat yıldönümünde rahmet ve saygıyla yâd ettiklerini söylerken, tüm muhtarların 19 Ekim Muhtarlar Gününü ise tebrik etti.

Ağırlıkla imar maddelerinin görüşülüp karara bağlandığı toplantıda, Yeşiltepe ile Yaka mahallelerinin elektrik ihtiyacının karşılanması amacıyla Yeşilyurt Belediyesi tarafından bu bölgelere yapılan park alanlarına trafo kurulmasına yönelik hazırlanan İmar Komisyon Raporu onaylandı.

Gündemde ki dokuz maddenin ertelenmesine karar verdikten sonra Ekim Ayı toplantılarını tamamlayan Yeşilyurt Belediye Meclisi, 1 Kasım 2023 Çarşamba günü saat 14:00’de yeniden bir araya gelerek Kasım Ayı Toplantısını gerçekleştirecek.

Toplantı sonunda konuşan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, alınan kararların Malatya’ya ve Yeşilyurt’a hâyırlı olmasını temenni etti.

Anahtar Kelimeler:
MalatyaYeşilyurtMeclisEkim
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86