Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürü Mustafa Canlı'dan Malatya’ya ziyaret

Millî Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürü Mustafa Canlı, beraberindeki heyetle 6 şubat depremlerinin yıl dönümü kapsamında Malatya’da bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Rabia Işık
Rabia Işık
07 Şubat 2024 Çarşamba 10:17
Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürü Mustafa Canlı'dan Malatya’ya ziyaret

Milli Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürü Mustafa Canlı, Daire Başkanları Şamil Demircan ve Emrullah Uzun ilimiz eğitim öğretim faaliyetlerini yerinde incelemek, okul idarecileri ve öğretmenler ile bir araya gelmek amacıyla Malatya’ya ziyarette bulundu.

Müdür Canlı, Malatya ziyareti kapsamında Vali Ersin Yazıcı’yı ve Akçadağ Kaymakamı Adem Topaca’yı da makamlarında ziyaret etti.

Ardından İl Milli Eğitim Müdürlüğünü ziyaret ederek İl Müdürü Behçet Bakır’dan Malatya’da yürütülen eğitim çalışmaları ve projeler hakkında bilgi aldı.

Okul ziyaretleri kapsamında Akçadağ’da bulunan Cumhuriyet İlkokulu, Akmercan Ortaokulu,  Yeşilyurt Halk Eğitim Merkezine bağlı Gedik Özel Yürekler Eğitim Merkezi, Vali Galip Demirel Ortaokulu, Diniye Çalık İlkokulu öğretmenleri ile buluştu.

Okul ziyaretlerinin ardından Erman Ilıcak Fen Lisesinde tüm okul idarecileriyle toplantı yaparak okul idarecilerinin talep ve önerilerini dinledi.

Ziyaretler esnasında konuşan Canlı, “Düzenli olarak illerimizi ziyaret ediyoruz. İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü İdarecileriyle, okul idarecileriyle, öğretmenlerimizle istişare ederek bizlere aktardıkları sorun ve çözüm önerilerini yerinde inceliyoruz ve Bakanlığımızın politikalarını geliştirmek için çalışmalar yapıyoruz.”  dedi.

Toplantı sonrasında ise, İl Milli Eğitim Müdürü Behçet Bakır ile birlikte Yunus Emre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin inşaat alanında incelemelerde bulundu.

6 Şubat depremleri yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen programlara da katılan Canlı, depremde hayatını kaybeden öğretmenlerin kabirlerini ziyaret ederek dua etti.


Son Güncelleme: 07.02.2024 10:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner87

banner83