banner85

Yazıhan Besi Organize Sanayi Bölgesi Yatırım Programına Alındı

Büyükşehir Belediye Meclisi Şubat Ayı Toplantılarına devam ediyor. Meclis Toplantısında söz alan Yazıhan Belediye Başkanı Nevzat Öztürk, Yazıhan bölgesinde kurulmakta olan Hayvancılık Organize Sanayi Bölgesinin 2022 yılı yatırım programına alındığı bir kez daha duyurdu.

15 Şubat 2022 Salı 13:36
Yazıhan Besi Organize Sanayi Bölgesi Yatırım Programına Alındı

Büyükşehir Belediye Meclisi Şubat Ayı Toplantılarına devam ediyor.Büyükşehir Belediye Meclisi Şubat ayı toplantısında gündem maddeleri arasında yer alan bazı maddeler görüşülerek karara bağlandı. Bazı gündem maddeleri de bir sonraki birleşime ertelendi.

Meclis Toplantısında söz alan Yazıhan İlçe Belediye Başkanı Nevzat Öztürk, Malatya Büyükşehir Belediyesi, Battalgazi Belediyesi, Yeşilyurt Belediyesi ve Yazıhan Belediyesinin paydaş olduğu Yazıhan bölgesinde kurulmakta olan Besi Organize Sanayi Bölgesine yatırım yapılmak üzere Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yatırım programına alındığını söyledi.

Son Güncelleme: 15.02.2022 13:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86