banner85

Yazıhan'a Yapılan Hizmetlerin Toplu Açılışı Gerçekleştirildi

Hep birlikte yeni hedeflere sloganıyla yola çıkan Yazıhan Belediyesi tarafından ilçeye yapılan hizmetlerin toplu açılış törenini gerçekleştirildi. Törende konuşan Yazıhan Belediye Başkanı Nevzat Öztürk…

Editör
Editör
17 Şubat 2024 Cumartesi 18:01
Yazıhan'a Yapılan Hizmetlerin Toplu Açılışı Gerçekleştirildi

Yazıhan ilçesine yapılan hizmetler için toplu açılış töreni gerçekleştirildi.

Yazıhan Belediye Başkanı Nevzat Öztürk’ün ev sahipliğinde yapılan törene Ak Parti Malatya Milletvekilleri, Ak Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Ak Parti İl Başkanı Namık Gören,parti yönetimi ve üyelerinin yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.

Toplu açılış töreninde öncelikle Yazıhan’a bugüne kadar yapılan tüm hizmetlerin anlatıldığı bir sinevizyon gösterimi yapıldı.

Malatya Milletvekilleri İhsan Koca ve İnanç Sıraç Kara Ölmeztoprak toplu açılış töreninde yaptıkları konuşmalarda Yazıhan Belediye Başkanı Nevzat Öztürk’ün çalışmalarından Övgü ile Bahsetti.

İhsan Koca konuşmasında, "Yazıhan'a gelirken büyük bir hevesle geliyorum. Yazıha'nın gelişmelerini ve insanlarındaki mutluluklarını görmek bizleri de memnun ediyor. Bundan sonrada buradaki gelişmeler inşallah devam edecek ve refah seviyesi artacak" dedi.

Programda konuşan Yazıhan Belediye Başkanı Nevzat Öztürk, göreve geldikten sonra yaptıkları hizmetlerden bahsederek ilçeye hizmet etmek noktasında yeniden aday olduğunun altını çizdi, " 10 yıldır sizlere hizmet etmenin şerefini yaşıyoruz. önümüzdeki 31 mart yerel seçimlerinde de yeniden aday olarak bu süreçte bana destek olan herkese teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Bugüne kadar kendilerine verilen desteklere layık olma çabası içerisinde hareket ettiklerini ifade ederken Öztürk, her zaman herkese eşit davrandıklarını söyleyerek 31 mart seçimleri için destek istedi, "Bizler desteğinize sizlere layık olabilmek için gece ğündüz demeden çalıştık ve bizlere oy versin vermesin herkesi kardeşimiz bilerek hareket ettik. Bundan sonrada bu bilinçle hareket edecek ve sizlere layık olmaya çalışacağız"ifadelerini kullandı.

Törende konuşan Ak Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er, Yazıhan’a önemli hizmetler yapıldığınıbelirterek şunları söyledi, "10 yıllık belediye başkanlığı serüveninde yazıhan'da yapmış olduğu çalışmaları gördük. Bizlerde belediyecilik anlayışı bu şekilde ilerler. ak parti belediyeciliği tam olarak budur hizmet odaklıdır. Değerli nevzat başkanımızın özverili çalışmalarına da teşekkür ediyoruz" söylemlerinde bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın teveccühüyle aday olduğunu söyleyen Başkan adayı Er, seçimlerde Ak Partiye destek istedi, "Cumhurbaşkanımız bana, 'Malatya'lılar beni çok sever bende onları severim. Git ve Malatya'ya hizmet et' dedi. Bu vesileyle bugün burada karşınızdayım. Sizlere hizmet etmek için sayın Cumhurbaşkanımızın sizlere emaneti olarak buradayım. Sizlerde emanetinize tabiki oylarınızla en iyi şekilde sahip çıkacaksınız" dedi.

Önceki seçimlerde de parti olarak güçlü bir duruş sergilediklerini vurgullayan Ak Parti İl Başkanı Namık Gören, seçimlerde destek talebinde bulundu, " 18. kez milletimizin huzuruna çıkmanın heyecanını yaşıyoruz. Sizlerinde desteğiyle inşallah bir kez daha siz değerli milletimize hizmet etme şerefine nail olacağız" şeklinde konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86