banner85

Yazıcı, Sağlık Çalışanlarının Tıp Bayramını Kutladı

Vali Ersin Yazıcı; Turgut Özal Kongre ve Kültür Merkezinde, İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi ve Malatya Tabip Odası tarafından düzenlenen “14 Mart Tıp Bayramı Kutlamaları” adlı programa katıldı.

Editör
Editör
14 Mart 2024 Perşembe 14:13
Yazıcı, Sağlık Çalışanlarının Tıp Bayramını Kutladı

Programa; 2.Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tümg. Tuncay Altuğ, İl Emniyet Müdürü Arif Çankal, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. Ercan Altın, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder ve diğer protokol heyeti katıldı.

Programda konuşan Vali Yazıcı; “Dünyada, her şeyin insanoğlu için yapıldığını düşündüğümüzde, insanoğlunun tüm nimetlerden istifade edebilmesi için sağlıklı bir şekilde ayakta kalıp hayatına devam ediyor olması lazım. Hekimlerimiz ve sağlık çalışanlarımız, doğumdan ölüme kadar olan bu süreçte bedensel ve ruhsal olarak insanoğluna kaliteli, konforlu ve yaşanabilir imkanları sağlamaktadır. Bu sebeple, hekimlerimize ve sağlık çalışanlarımıza her zaman ihtiyaç vardır. Hekimlerimiz ve sağlık çalışanlarımız, insan sağlığının ve onurunun değerli olduğunu verdikleri hizmet ile her daim göstermektedir.” dedi.

Program, Vali Yazıcı’nın sağlık çalışanlarına karanfil dağıtması ve fotoğraf çektirmesiyle sona erdi.

Son Güncelleme: 14.03.2024 15:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86