banner85

Yazarlar: En İyi Kitap Fuarını Malatya Yapıyor

Malatya Valiliği ile Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen, organizasyonunu ise Kültür A.Ş.’nin yaptığı, 9’uncu Malatya Anadolu Kitap ve Kültür Fuarı başarılı organizasyonu ile göz doldurdu. Fuarı 10 günde yaklaşık 400 bin kişi ziyaret etti. Vuslat TV ‘ye konuk olan yazarlar; kitap fuarı organizasyonunun “kusursuz” olduğunu hatta kendilerine bu işi ne iyi kim yapıyor ?diye sorduklarında “Malatya” dediklerini ifade ettiler.

23 Mayıs 2022 Pazartesi 19:03
Yazarlar: En İyi Kitap Fuarını Malatya Yapıyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde 13-22 Mayıs tarihleri arasında kitapseverlerin yoğun katılımıyla gerçekleşen, Sezai Karakoç Anısına düzenlenen 9. Malatya Anadolu Kitap ve Kültür Fuarı sona erdi.  Fuarı 10 günde yaklaşık 400 bin kişi ziyaret etti.

Malatya Valiliği ile Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen, organizasyonunu ise Kültür A.Ş.’nin yaptığı, 9’uncu Malatya Anadolu Kitap ve Kültür Fuarı başarılı organizyonu ile göz doldurdu.

Vuslat TV ‘ye konuk olan yazarlar kitap fuarı organizasyonunun kusursuz olduğunu hatta kendilerine bu işi ne iyi kim yapıyor diye sorduklarında “Malatya” dediklerini ifade ettiler.

Yeni Fuar Merkezinde yapılan kapanış programıyla sona eren kitap fuarında imza günü etkinlikleri, söyleşiler, paneller, konferanslar, yazar okur, yazar öğrenci, yazar STK buluşmalarıyla birlikte 1000’in üzerinde etkinlik kitapseverlerle buluştu.

Yeni fuar merkezinde yapılan ilk fuar 9. Malatya Anadolu Kitap Ve Kültür Fuarı oldu. Yeni fuar merkezi binası büyük beğeni toplarken, yazarlar göl manzarası eşliğinde imza günleri düzenledi. İmza günleri iç mekâna sığmayınca birçok yazarın imza günü dışarıda yapıldı.

10 gün süren kitap fuarına gösterilen yoğun ilgi dikkat çekerken özellikle gençlerin çocukların 7’ den 77 tüm vatandaşların ilgisi dikkat çekti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86