banner85

Vargas Vali Yazıcı’yı Ziyaret Etti

Voleybol Milli Takım Oyuncusu Melissa Teressa Vargas Abreu Vali Yazıcı’yı Ziyaret Etti.

editörr
editörr
11 Ekim 2023 Çarşamba 09:33
Vargas Vali Yazıcı’yı Ziyaret Etti

Malatyalı olduğunu söyleyerek, hemşehrilerimizin de sempatisini ve sevgisini kazanan Filenin Sultanları’ndan Küba asıllı Yıldız Voleybolcu Melissa Teressa ve Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ ilimize gelerek Vali Ersin Yazıcı’yı makamında ziyaret etti.

Vali Yazıcı’dan Vargas Abreu’ya “Bir parça da olsa acımızı unutturdunuz”

Vali Yazıcı, 6 Şubat depremlerinden sonra kötü günler yaşadıklarını ancak voleybol milli takımının tüm Türkiye’ye olduğu gibi Malatya’ya da mutluluk yaşattığını, hatta bir parça da olsa acımızı unutturduğunu belirterek "Bize bu güzelliği yaşattığınız için hem bu ülkenin bir ferdi olarak hem de Malatya Valisi olarak şükranlarımı sunmak isterim. İyi ki bu güzelliği bize yaşattınız. Filenin sultanları olarak, ülkemizin başarısını bütün dünyaya duyurup, bizleri gururlandırdığınız için çok teşekkür ederim." dedi.

Konuşmasının ardından Vali Yazıcı, Vargas ve Üstündağ'a kayısı ve Arslantepe Höyüğü'nde çıkarılan eserlerin replikalarından yapılan plaket takdim ederken, Üstündağ ise Vali Yazıcı'ya Türkiye Voleybol Federasyonu plaketi ile Vargas'ın imzalı formasını sundu.

Anahtar Kelimeler:
MalatyaVargasZiyaretVali
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86