banner85

Valilik’ten Duyuru

Malatya’da işyerlerine güvenlik kamerası zorunluluğu getirildi. Karar; Malatya valiliği tarafından yazılı bir açıklama ile duyuruldu.

23 Şubat 2022 Çarşamba 15:38
Valilik’ten Duyuru

Malatya Valiliğinden konuyla ilgili yapılan açıklamada: “Toplumsal huzurun ve güvenliğin, vatandaşlarımızın can ve mal emniyetinin sağlanması, günümüzde teknolojik imkânlardan yararlanmayı zorunlu kılmaktadır. Suç oluşturan eylemlerin ve suça karışan kişi sayısının azaltılması için yapılacak her çalışmanın belli bir maliyeti olmasının yanında, bu çalışmaların suç nedeniyle oluşan maddi kayıpların önlenmesi ve toplumun kendisini güvende hmesi açısından getirdiği faydalar çok daha fazladır. Suç ve suçluyla mücadelede caydırıcı etkisi, suç oluştuktan sonra ise faillerin yakalanması ve delillerin tespiti bakımından güvenlik kameraları büyük öneme sahiptir. Güvenlik kameraları tarafından kapsanan alanda görüntülerin anbean kayıt altına alınabilmesi, o bölgede meydana gelen olayların ve olaylara karışan faillerin kolayca belirlenmesini sağlamaktadır. Güvenlik kameralarının suç eylemine karışan faillerin belirlenmesindeki öneminin yanında, suçun oluşmasını engelleyici etkisi de bulunmaktadır. .” denildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86