banner85

Tutuklu Sayısı 10'a Yükseldi

Şifa Mahallesi'nde 22 Haziran gecesi işlenen cinayetle ilgili olarak yapılan soruşturmada, 3 kişinin daha gözaltına alındığı ve bunların mahkemece tutuklandığı, cinayetle ilgili toplam tutuklu sayısının 10'a yükseldiği bildirildi.

02 Temmuz 2022 Cumartesi 13:55
Tutuklu Sayısı 10'a Yükseldi

Malatya’da 22 Haziran Çarşamba günü saat 22.30 sıralarında Şifa Mahallesi Tekel Sokakta meydana gelen olayda; 34 yaşındaki Ekrem Kaya adlı şahıs, bir iş merkezinden çıktıktan hemen sonra, hurda ve kağıt toplama aracı olarak kullanılan pikabın kasasından açılan ateş sonucu başından vurularak öldürülmüştü.
Cinayet sonrasında Malatya İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yürütülen operasyon sonucunda cinayetle ilgilisi olduğu gerekçesiyle 8 şüpheli 2 tabanca ve 2 pompalı tüfekle birlikte yakalanarak gözaltına alınmıştı. 7 şüpheli ise tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.
Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi tarafından yürütülen soruşturma kapsamında,  işyerlerinde toplanan 780 saat kamera görüntüsü incelemesi sonucu 3 şüpheli daha tespit edilerek gözaltına alındı.
Cinayet kapsamında tutuklananların sayısı böylece 10’a yükseldi.

 

Son Güncelleme: 02.07.2022 13:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86