banner85

Tüm İlçelerde AFAD Hak Sahipliği Sonuçları Açıklandı!

Malatya'da AFAD tüm ilçeler için hak sahipliği başvurularını açıkladı. Reddedilen başvurular için 15 günlük süre içerisinde itirazlar bildirilebilecek.

Beril DANE ÇUHACI
Beril DANE ÇUHACI
25 Ekim 2023 Çarşamba 13:41
Tüm İlçelerde AFAD Hak Sahipliği Sonuçları Açıklandı!

AFAD Malatya'nın tüm ilçelerinde hak sahipliği başvurularıı açıkladı. 

Malatya'daki vatandaşlar hak saipliği başvuru sonuçlarını E-Devlet üzerinden veya Mahallinde askıya çıkarılan listelerden öğrenebilecekler.

AFAD hak sahipliği başvurusu onaylanan vatandaşların başka bir işlem yapmasına gerek olmadığı belirtilen açıklamada konut, işyeri kura ve teslimi ile ilgili ilerleyen zamanda kendileri ile iletişime geçileceği belirtildi.

AFAD hak sahipliği başvuru reddedilen vatandaşların bu karara itirazları olması halinde itirazları E-Devlet üzerinden, bulundukları ilçedeki itiraz başvuru ofislerinden, bulundukları diğer illerdeki AFAD Müdürlüklerinden yapabilecekler.

Vatandaşlar itirazlarını her ilçe için ayrı ayrı verilen 15 günlük tarih aralığında yapabilecek. 

Son Güncelleme: 25.10.2023 14:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86