Trafik Kazası Can Aldı!

Malatya’da sıkça kazalarla anılan Tecde yolunda yine bir kaza meydana geldi. Bu kez 2 aracın karıştığı trafik kazasında ne yazık ki 60 yaşındaki bir kadın hayatını kaybederken 1 kişide yaralandı.

editörr
editörr
23 Aralık 2023 Cumartesi 11:45
Trafik Kazası Can Aldı!

Tecde yolundaki kaza bu kez can aldı.

Malatya'nın Yeşilyurt İlçesine bağlı Tecde Mahallesi İsmetpaşa Caddesi üzerinde yaşanan kazada E.G. yönetimindeki 34 CZU 722 plakalı otomobil, seyir halindeyken A.E.A. idaresindeki 34 CZV 466 plakalı hafif ticari araç ile çarpıştı.

Kazada hafif ticari araçta yolcu olarak bulunan 60 yaşındaki Z.S. isimli kadın olay yerinde hayatını kaybederken sürücü ise ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Kaza yerinde inceleme yapılmasının ardından hayatını kaybeden kadının cenazesi otopsi için Malatya Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı.

Öte yandan kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Son Güncelleme: 23.12.2023 11:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner84

banner86