TOKİ Kura Sonuçlarınızı Öğrenmek İçin Tıklayınız!

Deprem konutlarında kura heyecanı sürüyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla depremden etkilenen 11 ilde tamamlanan 30 bin 697 konutun kurası çekildi. Malatya'da ise 2. Etap kura çekiminde bin 700 konut teslim edildi. Böylelikle felaketin ardından deprem bölgesinde 75 binin üzerinde ev teslim edilmiş olundu.

Beril DANE ÇUHACI
Beril DANE ÇUHACI
19 Mart 2024 Salı 16:49
TOKİ Kura Sonuçlarınızı Öğrenmek İçin Tıklayınız!

6 Şubat’ta yaşanan ve asrın felaketi olarak nitelendirilen 7,7 ile 7,6 büyüklüğündeki iki büyük depremin yaraları sarılmaya devam ediliyor. Deprem bölgesinde kalıcı konutların inşası hızlı bir şekilde tamamlanıyor.

300 bin konutun inşasının sürdüğü bölgede, 30 bin 697 konut daha tamamlandı. Bu konutların hak sahipleri Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Ankara'dan canlı bağlantıyla katıldığı kura töreniyle belirlendi.

Binlerce insanın merakla beklediği kura çekimi Malatya Vuslat Tv ekranlarından canlı olarak yayınlanırken programı https://www.youtube.com/watch?v=qcKDTC_PAI0 adresinden de tekrar izleyebilirsiniz.

Öte yandan TOKİ kura çekimi sonuçlarınızı aşağıda bulunan linki tıklayarak öğrenebilirsiniz.

https://www.turkiye.gov.tr/afad-hak-sahipligi-kura-sonucu-sorgulama

Son Güncelleme: 19.03.2024 17:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner84

banner86