banner85

TOKİ'den Dolandırıcılık Uyarısı

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’ndan dolandırıcılığa karşı uyarı geldi. TOKİ ismini kullanarak vatandaşları telefonla ve şahsen ulaşarak öncelik tanınacağını söyleyen kişilere itibar edilmemesi gerektiğini söylendi.

21 Eylül 2022 Çarşamba 16:41
TOKİ'den Dolandırıcılık Uyarısı

İlk evim ilk işyerim" sosyal konut projesine başvuruda bulunacak vatandaşlara TOKİ’den uyarı geldi.


Sosyal medya hesabından yapılan açıklamada;


"Son günlerde konuta erişmekte zorlanan dar gelirli vatandaşları konut sahibi yapan idaremizin ismi kullanılarak sahtekarlık ve dolandırıcılık girişiminde bulunulduğu tespit edilmiştir."
"İdaremiz tarafından satışa sunulan konutların başvuru toplama işlemlerinin tamamı Halk Bankası ve Ziraat Bankasının yetkili şubeleri aracılığı ile yapılmakta, başka bir banka şubesi ve şahıs hesapları üzerinden işlem yapılmamaktadır.” denilen açıklama da vatandaşların dolandırıcılara karşı dikkatli olması gerektiği vurgulanırken bu tür bir olay yaşanması halinde suç duyurusunda bulunması gerektiği ifade edildi.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86