banner85

‘'Temel Gıda Maddelerinin Fiyatını Cumhurbaşkanı Belirliyor’'

Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan Malatya'da Mikrofonların Karşısına Geçti.

03 Aralık 2022 Cumartesi 16:11
‘'Temel Gıda Maddelerinin Fiyatını Cumhurbaşkanı Belirliyor’'

Bir dizi programlara katılmak üzere ilimize gelen Deva Partisi Genel Başkanı ilk olarak il binasında basın toplantısı düzenledi.

Demokrasi ve Atılım Partisi Genel Başkanı Ali Babacan il binasında yaptığı basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Beraberinde İl Başkanı Onur Güneş, Kurucu Üye Profesör İbrahim Gezer, Genel Başkan Yardımcılarından oluşan heyetle toplantıya katılan Babacan partisinin tüm sorunlar hakkında hazırladığı projeleri ele aldı.

Ekonomik sorunlara değinen Babacan, bunun tek sebebi tek adam zihniyetidir dedi. Elektrikten akaryakıta, etten süte, buğdaydan demire herşeyin fiyatını belirleyen bir kişinin ekonomiden marketlerden, esnaftan şikayetçi olması çok acı bir durum dedi.

‘Temel gıda maddelerinin fiyatını Cumhurbaşkanı belirliyor’

“Süt fiyatını Sayın Erdoğan belirliyor. Süt alım fiyatı Sayın Erdoğan’ın bilgisi olmadan açıklanabilir mi? Buğday alım fiyatını Sayın Erdoğan açıklıyor. Ne kadar temel gıda maddesi varsa fiyatını bizzat Cumhurbaşkanı belirliyor. Elektrik fiyatını, doğal gaz fiyatını belirliyor. Etin fiyatını, sütün fiyatını, buğdayın fiyatını belirleyen o. Enflasyon olunca suçlu marketler(!) Siz kimi kime şikâyet ediyorsunuz?”

‘Rekor enflasyonun altında Erdoğan’ın imzası var’

“‘Ben ekonomistim’ deyip de kafanızın dikine gittiğinizde ekonomiyi batırıyorsunuz. ‘Ben imza atmasaydım yapabilir miydi?’ diyor. Şu anda tek yetkili, tek imzalı. Demek ki Cumhuriyet tarihinin rekor enflasyonunun altında kendi imzası var. Çünkü tek yetkili.''

Son Güncelleme: 03.12.2022 18:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86