banner85

“TDP, CHP İle Bütünleşmiştir”

Türkiye Değişim Partisi ile Cumhuriyet Halk Partisi’nin birleşme kararı sonrası Malatya’da adımlar atıldı. Bugün eski TDP Malatya İl Başkanı Ali Karakuş ve yönetimi CHP İl Başkanı Barış Yıldız ile bir araya geldi.

editörr
editörr
17 Eylül 2023 Pazar 12:29
“TDP, CHP İle Bütünleşmiştir”

Türkiye Değişim Partisi Cumhuriyet Halk Partisi katılma kararı almış, “Gün, ayrışma günü değil birleşme günü" denmişti.

Mustafa Sarıgül, Genel Başkanlığını yürüttüğü Türkiye Değişim Partisi'nin düzenlediği Olağanüstü Kurultay'da Cumhuriyet Halk Partisi'ne katılma kararı almasının ardından il ve ilçe teşkilatları da “TDP, CHP ile bütünleşmiştir” sloganı ile ziyaretleri sıklaştırdı.

TDP Malatya İl Başkanı Ali Karakuş ve yönetimi de Mustafa Sarıgül’ün CHP ile birleşmesi sonrası, bugün CHP Malatya İl Başkanı Barış Yıldız’ı ziyaret ederek birlikte hareket etme kararı aldı.

CHP binasında gerçekleşen görüşme oldukça sıcak bir ortamda gelişirken, gündeme dair görüş alışverişinde de bulunuldu.

Ziyaret kapsamında konuşma yapan Ali Karakuş, “Seçimden sonra 2 Haziran 2023 tarihinde Mustafa Sarıgül, milletvekili seçildiği CHP'de kalma kararı aldı. TDP, 8 Haziran 2023 tarihinde yapılan kongrede CHP ile birleşme kararı aldı ve 23 Haziran 2023 tarihindeki son kongrede birleşme gerçekleştirildi. Ayrıştıran değil, bütünleştiren adımı atıyoruz. Türkiye Değişim Partimiz ile Cumhuriyet Halk Partimizin birleşme çalışmaları Malatya’da bugün itibarıyla başlamıştır“ ifadelerini kullandı.

Ziyaret sonrası CHP Malatya İl Başkanı Barış Yıldız tarafından Ali Karakuş ve ekibine rozet takımı gerçekleştirildi.

Anahtar Kelimeler:
MalatyaTdpChpGündemRozet
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86