banner85

Suçlulara Geçit Yok

Malatya Polisinin kentte yaptığı çalışmalarda çok sayıda tüfek ile uyuşturucu madde ele geçirildi.

20 Mayıs 2022 Cuma 11:22
Suçlulara Geçit Yok

Narkotik ve TEM ekiplerinin koordineli çalışması sonucunda bir ikamette yapılan aramada 9 ruhsatsız pompalı tüfek, 1 ruhsatsız tabanca, 1 adet el yapımı patlayıcı, 6136 kapsamında 1 kesici alet, 264 gr uyuşturucu madde ve 7 uyuşturucu hap ele geçirildi. Ele geçen malzemeler ile ilgili bir şahıs gözaltına alındı. Çok sayıda suç kaydı olduğu tespit edilen şahsın emniyetteki işlemleri devam ediyor. 
 
Ayrıca narkotik ekipleri “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal veya Ticareti”ne yönelik yaptığı titiz çalışmalar kapsamında iki adrese operasyon düzenledi. Adreslerde yapılan aramada 100 gr uyuşturucu madde ile çok sayıda uyuşturucu hap ele geçirildi. Aramalar sırasında uyuşturucu ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 2.450 TL para ile 500 adet fişeği de muhafaza altına alındı. Ele geçen malzemelerle ilgili yakalanan 2 şahıs, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86