banner85

Sonsöz Gazetesi’ne Cumhurbaşkanından Ödül

Bu yıl 7’ncısı düzenlenen Anadolu Medya Ödülleri kapsamında Malatya Sonsöz Gazetesi 900’ü aşkın medya kuruluşu içerisinde ödül almaya layık görüldü. Sonsöz Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Nihal Ağca, “Muhabirlikten Yazı İşleri Müdürlüğü’ne Uzanan Başarılı Kariyeri” dalında Yılın Yerel Gazetecisi ödülünü aldı. Ağca’ya, ödülünü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan verdi. 

05 Ocak 2023 Perşembe 15:39
Sonsöz Gazetesi’ne Cumhurbaşkanından Ödül



ÖDÜLÜ CUMHURBAŞKANI VERDİ
Malatya’da 2001 yılından bu yana ilkeli ve tarafsız yayın anlayışı ile yayın hayatını sürdüren Malatya Sonsöz Gazetesi, Malatya tarihinde ilk defa Cumhurbaşkanı tarafından ödül alan Gazete oldu. 900’ü aşkın mahalli ve bölgesel radyo, televizyon ve gazete içerisinde ödül almaya Malatya Sonsöz Gazetesi layık görüldü. 
Anadolu Medya Ödülleri Töreni, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde gerçekleştirildi. Jürinin yaptığı değerlendirme sonucu hak kazanan medya mensuplarına ödülleri, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından verildi. Malatya Sonsöz Gazetesi adına ödülü Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Nihal Ağca, ödülünü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden aldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86