banner85

Son Bir Haftada 62 Kişi Yakalandı

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü görevlilerince Son bir hafta içerisinde haklarında yakalama emri bulunan 62 kişinin yakalandığı belirtildi.

10 Ocak 2022 Pazartesi 14:05
Son Bir Haftada 62 Kişi Yakalandı

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü çalışmalarına devam ediyor

Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri Son bir hafta içerisinde haklarında yakalama emri bulunan 62 kişinin yakalandığı belirtildi.

Ayrıca durumundan şüphelenilerek durdurulan şahısların üzerinden toplam 92 gr uyuşturucu madde, 350 adet uyuşturucu hap, 6 adet kesici alet, bir adet ruhsatsız tüfek, bir adet ruhsatsız tabanca ve çok sayıda fişek ele geçirildi.

Tecde Mahallesinde meydana gelen iş yerinden hırsızlık olayı ile ilgili izlenen 80 saatlik görüntü incelemesi neticesinde tespit edilen şüpheli şahıs yakalanmış sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86