banner85

SMA'LI Asya Bebek İçin 1 Milyon 877 Bin Dolara İhtiyaç Var

Malatya'da yaşayan Emine Asya bebek ölümcül kas hastalığı SMA Tip 1 ile mücadele ediyor.

09 Ağustos 2022 Salı 15:20
SMA'LI Asya Bebek İçin 1 Milyon 877 Bin Dolara İhtiyaç Var

Burnundan bir sondayla beslenen Emine Asya bebek, 14 aylık hayatında hiç yemek yiyemediği gibi suyun tadını bile bilmiyor. Kasları neredeyse hiç çalışmıyor. Aile ise, valilik izniyle başlatılan kampanyaya destek bekliyor.

Ailesi tarafından 3 aylıkken başını tutamaması sonucu hastaneye götürülerek, SMA TİP - 1 Kas Hastası olduğu anlaşılan Emine Asya bebek, hayata tutunabilmek için duyarlı vatandaşların desteğini bekliyor. Minik Emine Asya'nın ne yaşadığı acıyı anlatmaya ne de yardım istemeye gücü yetiyor. Ailesi ise Emine Asya bebek için zamanın hızla daraldığına dikkat çekiyor.

SMA'LI Asya Bebek İçin 1 Milyon 877 Bin Dolara İhtiyaç Var
Hastalığın son aşamasında olan Emine Asya bebeğin tedavisi için toplamda 1 Milyon 877 bin dolara ihtiyaç var ve şuana kadar sadece yüzde 25'lik kısmı toplanabildi. Minik Asya için başlatılan kampanya ise 10 ayda sadece yüzde 25'e ulaşabildi. Eğer ihtiyaç duyulan 1 milyon 877 bin dolar toplanmazsa, Emine Asya bebeğin umutlarının solacağına dikkat çekiliyor.  Aile, valilik izniyle başlatılan kampanyaya destek bekliyor.


 

Son Güncelleme: 09.08.2022 19:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86