banner85

“Siyasi Çekişmeler Malatya’nın Gelişmesine Engel Oluyor”

Habertürk Yazarı Kemal Öztürk,  Malatya Kitap Fuarında VUSLAT TV’ ye özel açıklamalarda bulundu.  Öztürk, “Malatya’da binalar güzelleşiyor ama Antep gibi şehirler daha hızlı gelişiyor. Malatya’nın hak ettiği yerde olduğu kanaatinde değilim, potansiyelinin altında olduğunu görüyorum ama gücü daha fazla.  Malatya’da siyasi ve bürokratik çekişmeler şehrin gelişmesine engel oluyor.“ dedi.

22 Mayıs 2022 Pazar 16:34
“Siyasi Çekişmeler Malatya’nın Gelişmesine Engel Oluyor”

Habertürk Yazarı Kemal ÖztürkMalatya Kitap Fuarında VUSLAT TV’ ye özel açıklamalarda bulundu.  Öztürk, Malatya’da binalar güzelleşiyor ama Antep gibi şehirler daha hızlı gelişiyor. Malatya’nın hak ettiği yerde olduğu kanaatinde değilim potansiyelinin altında olduğunu görüyorum ama gücü daha fazla.  Malatya’da siyasi ve bürokratik çekişmeler şehrin gelişmesine engel oluyor. “ dedi.

"Malatya’da şehir içi çekişmeler, bürokratik çekişmeler, siyasi çekişmeler bunlar şehrin ilerlemesine engel oluyor" diyen Habertürk Yazarı Kemal Öztürk,"Malatya üst kimliği altında toplanıp siyasi ayrım gözetilmezse Malatya kazanır" dedi. 

Son Güncelleme: 22.05.2022 16:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86