banner85

“Şikayetlerinizi CİMER’e Değil Sandığa Yansıtın”

Yeniden Refah Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilal Yıldırım, “Vatandaşımız, ‘CİMER’e yazdık bir cevap gelmiyor, sorun çözülmüyor’ diyor. Malatya, CİMER’e en fazla şikayet yazılan birinci il, ikinci sırada Adıyaman geliyor. Biz diyoruz ki, siz CİMER’e ne kadar yazarsanız yazın, sizin o şikayetlerini kimse görmüyor, şikayetlerinizi 31 Mart’ta sandığa yansıtacaksınız.”

Rabia Işık
Rabia Işık
20 Şubat 2024 Salı 11:41
“Şikayetlerinizi CİMER’e Değil Sandığa Yansıtın”

Yeniden Refah Partisi Darende Belediye Başkan Adayı Dr. Süleyman Eser’in seçim irtibat bürosu düzenlenen törenle açıldı. Törene kalabalık bir topluluk katıldı.

Törende konuşan Yeniden Refah Partisi Darende Belediye Başkan Adayı Dr. Süleyman Eser, “Her şeyin en güzeli Darendeli için getirilecek. Darende’yi beraber idare edeceğiz. Benim kapım sonuna kadar açıktı. Yine, birlikte Darende’yi yöneteceğiz. Darende’yi yaşanır hale, ekonomik olarak güçlü hale getireceğiz.” dedi.

Yeniden Refah Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilal Yıldırım, “Bana diyorlar ki, ‘İşte Süleyman Başkan, AK Parti‘den size geçiş yaptı, belediye başkan adayı oldu.’ Bende onlara diyorum ki, zaten AK Partililerde Refah Partisinden gitmişlerdi, şimdi tekrardan yuvaya döndüler.” dedi.

Bilal Yıldırım şunları söyledi, “Darendeliler biliyorlarki, Bilal Yıldırım Darende’nin özevladıdır.  6 Şubat depremlerinden sonra bir gün olsun Malatya’yı terk etmedim. O gün bugündür Malatya’mızı karış karış, sokak sokak, ev ev gezip insanlarımızın dertleriyle dertleniyoruz.  Sayın Cumhurbaşkanımıza güvenerek dışarıdan ithal aday getiriyorlar. Yıllarca Malatya’yı görmemiş, Malatya’ya gelmemiş, depremde sizlerle beraber olmamış, depremin ikinci günü eksi 22 derece soğukta bulunmamış bir belediye başkan adayı getiriyorlar. Darendeliler bunlara 31 Mart'ta derslerini verecek mi? 31 Mart’ta hem Darende’de, hem Malatya’da Yeniden Refah Partisi’ne rekor oy verecek miyiz? Biz, sizlere en güzel hizmeti getireceğiz. Bunların derdi hizmet getirmek değil, bunların derdi koltukta oturmaktır. Ama bizim derdimiz size hizmet etmektir.”

Yeniden Refah Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilal Yıldırım, “Vatandaşlarımız, her yerde derdini anlatıyor. Vatandaşımız, ‘CİMER’e yazdık bir cevap gelmiyor, sorun çözülmüyor’ diyor. Malatya, CİMER’e en fazla şikayet yazılan birinci il, ikinci sırada Adıyaman geliyor. Biz diyoruz ki, siz CİMER’e ne kadar yazarsanız yazın, sizin o şikayetlerini kimse görmüyor, şikayetlerinizi 31 Mart’ta sandığa yansıtacaksınız. 31 Mart’ta oylarınızı Yeniden Refah Partisine vererek sandıklardan Yeniden Refah Partisi’ni birinci çıkarın. Ondan sonra ne diyecek hükümet? ‘Malatya‘da gerçekten bir sıkıntı varmış, biz şimdiye kadar Malatyalılar dinlememişiz, onların istediği adayları göstermemişiz, biz şimdiye kadar Malatyalıların dertleriyle ilgilenenleri aday göstermemişiz ve bugün şikayetlerini sandığa yansıttılar.’ diyecekler.” şeklinde konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86