Şehir içi minibüsleri çarpıştı: 15 yaralı

Bugün sabah saatlerinde şehir içi taşımacılık yapan iki minibüs çarpıştı. Kazada 15 kişi yaralandı. Araçta sıkışan yaralılar güçlükle çıkarılırken kazayla ilgili inceleme sürüyor.

Rabia Işık
Rabia Işık
31 Ağustos 2023 Perşembe 15:56
Şehir içi minibüsleri çarpıştı: 15 yaralı

Seyir halindeki iki minibüs çarpıştı 15 kişi yaralandı

Kaza, 09.40 sıralarında Yeşilyurt İlçesi İnönü Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Yakamoz Caddesi üzerinde seyir halinde olan 44 M 0114 plakalı minibüs 44 M 0208 plakalı minibüs çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle araçlardan birinin patlayan camları yolcuların üzerine savrulurken 15 kişi yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edilirken, araçta sıkışan yaralılar uzun uğraşlar sonrasında bulundukları yerden çıkarıldı.

Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan yaralılardan 7'si ayakta tedavi edilirken, 8 kişinin ise tedavilerinin sürdüğü öğrenildi.

Kazayla ilgili başlatılan inceleme sürüyor.

Son Güncelleme: 31.08.2023 16:06
Anahtar Kelimeler:
MalatyaDepremKaza
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner84

banner86