banner85

Seçim Çalışmaları Aralıksız Sürüyor

CHP Hekimhan Belediye Başkan aday adayı Abdulmuttalip Gürbüz seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

editörr
editörr
09 Aralık 2023 Cumartesi 14:36
Seçim Çalışmaları Aralıksız Sürüyor

İlçe merkezinde halkla buluşan ve sorunlarını dinleyen Gürbüz, semt pazarı ile esnafları ziyaret etti.

Semt pazarında vatandaşlarla sohbet eden Hekimhan CHP Belediye Başkan aday adayı Gürbüz, halkın enflasyonla ilgili şikayetlerini dinledi.

Hekimhan’da geçmişte iki dönem belediye başkanlığı yapan ve önemli hizmetlere imza atan Vahit Mutlu’yu ziyaret eden Gürbüz, “Hekimhan ile ilgili yapacaklarımız projeleri sayın başkanımızla istişare ettik. Tecrübe ve birikimlerinden istifade ettik. Esnaf gezilerimizle hemşerilerimizin beklentileri ve problemlerini dinledik. Hekimhan’ın hak ettiği yere gelmesi için tüm hemşerilerimizin görüşlerini alarak ortak akılla ve gönül birliği ile çalışıyoruz. Hekimhan, gelişmeyi, kalkınmayı ve tüm katmanlarıyla mutlu olmayı fazlasıyla hak eden bir ilçe. Hekimhan bizimle gülecek ve bizimle gelişecek” dedi.

Son Güncelleme: 11.12.2023 16:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86