banner85

Sanayi Sitesi İçin Gerekli Çalışmalar Yapılıyor

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, yeniden güven tazeleyerek Battalgazi Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığı görevine seçilen Adil Culha’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

01 Mart 2022 Salı 14:17
Sanayi Sitesi İçin Gerekli Çalışmalar Yapılıyor

Battalgazi Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Culha’yı ziyaret eden Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, güven tazeleyerek göreve getirilen Adil Culha’yı tebrik etti. Başkan Gürkan, “Battalgazi Esnaf Odası sorun ve problemlerin çözülmesi noktasında bizlerle birlikte çalışmalarını sürdürdü. Bundan sonraki süreçte de bizim üzerimize düşen sorumluluklar olduğu takdirde esnafımızın sorunlarını çözme noktasında Battalgazi Esnaf Odası Başkanı ile birlikte bu memlekete hizmet etmek için her zaman beraber olacağız. Önemli olan Malatya ve ilçelerinde bulunan esnaflarımızın var olan sorunlarının giderilmesidir. Bura ile ilgili esnafımızın oturacağı ve işlerini yürüteceği bir sanayi çarşısı olması için arkadaşlar bir çalışma yapıyorlar. Biz de Eskimalatya esnafımızın hak ettiği fiziki ortamda ve fiziki şartların uygun olduğu işyerlerinde da hemşerilerimize hizmet etme noktasında personelimize gerekli talimatı verdik. Şu anda arsa tespiti noktasında ve müstakilleştirilmesi noktasında gerekli çalışmalar yapılıyor. İnşallah buranın plan ve projesi yapılmasıyla Eskimalatya esnafı daha sağlıklı daha konforlu ve hijyenik bir ortamda hizmet vereceği bir sanayi sitesi olması noktasında oda başkanımızla birlikte bu çalışmayı yürütüyoruz.

Büyükşehir Belediyesi olarak Malatya’da sektörelbazdakiesnaf yapılarının kendi işyerlerine taşınmasıyla ilgili çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam ediyor. Sizlerin de bildiği gibi geçtiğimiz günlerde fidancılar sitesini yaptık ve teslim ettik. Bunun yanında dünya kayısı ticaret merkezini yapıyoruz, onun yanına lisanslı depoyu yaptık bitirdik. Yine onun yanına buğday pazarını yapıyoruz. Ayrıca Malatya’daki bütün sanayimizi içerisine alan yaklaşık 4 bin adet işyerinin yapılacağı yeni sanayi sitesi çalışmamız devam ediyor. Ben bu çalışmaların hemşerilerimize hayırlı olmasını diliyor, tekrar göreve gelen Battalgazi Esnaf ve Sanatkârlar Odası BaşkanıAdil Culha’yı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Battalgazi Esnaf ve Sanatkârlar Odası BaşkanıAdil Culha, ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek,  Başkan Gürkan’a teşekkür etti.  Başkan Culha, “Başkanımız Büyükşehir Belediye Başkanı olduktan sonra daha büyük hizmetler yaptığı aşinadır. Başkanımın da ifade ettiği gibi inşallah Eskimalatya bölgesine bir sanayi sitesi kazandırılması artık kaçınılmaz bir durumda. Bu konuyla ilgili uzun zamandır Başkanımızın desteğiyle ve verdiği talimatlarla çalışmalarımızı yürüttük. Sadece Battalgazi Bölgesi için değil, Büyükşehir Belediyesi olması nedeniyle Malatya’mızın her köşesine büyük hizmetler ve yatırımlar yapıyor. Ama içimizden olması bizlere abilik yapması bizleri ayrı bir duygulandırıyor. Ziyaretlerinden dolayı Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız Salahattin Gürkan Bey’e Battalgazi Esnaf ve Sanatkârlar Odasıve şahsım adına çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86