banner85

Pütürge’ye 400 Km‘lik Asfalt

Pütürge’de 40 ‘lık yol başlatılan asfaltlama çalışmaları devam ediyor. Dere bölgesinde yapılan asfaltlama çalışmalarını Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Latif Okyay, Pütürge Belediye Başkanı Mikail Sülük, Yol ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanı Hakan Demir yerinde inceledi.

Rabia Işık
Rabia Işık
01 Eylül 2023 Cuma 14:38
Pütürge’ye 400 Km‘lik Asfalt

Pütürge'de yol asfaltlama çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Latif Okyay, Pütürge Belediye Başkanı Mikail Sülük, Yol ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanı Hakan Demir Pütürge Dere bölgesi Köklükaya, Yamaç, Örencik, Uzunkuru ve Erdemler grup yolunda devam eden yol asfaltlama çalışmalarını yerinde incelediler.

Yapılan asfaltlama çalışmalarını yerinde inceleyen Malatya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Latif Okyay, 400 km’lik yol programının olduğunu belirterek, coğrafyanın zor şartlarda olduğu bölgede çalışmaların aksatılmadan devam ettiğini söyledi.

Pütürge Belediye Başkanı Mikail Sülük,  tarihinde ilk defa asfalt gören bir bölge olduğunun, çalışmanın sadece bu bölgeyle sınırlı kalmayacağının altını çizdi, sülük zor şartlarda yapılan asfaltlama sayesinde vatandaşı daha kaliteli ve rahat ulaşım sağlayacağı için çalışmalarından ötürü büyükşehir belediyesi ve ekibine teşekkür etti.

Yol ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanı Hakan Demir ise asfaltsız yol kalmayacak hedefleri doğrultusunda yapılan çalışmalar için büyükşehir belediye başkanı Gürkan ve ekibine teşekkür etti.

Coğrafya şartlarının zor olmasına rağmen Dere bölgesi mahalle muhtarları yapılan yol asfaltlama çalışmalarından dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler

Anahtar Kelimeler:
MalatyaDepremPütürgeYol
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86