Pütürge Belediyesi İftar Verdi

Pütürge Belediyesinin düzenlediği iftar yemeğinde Belediye meclis üyeleri, Ak parti Pütürge ilçe teşkilatı, Belediye personeli ve aileleri ile bir araya geldi

12 Nisan 2022 Salı 17:10
Pütürge Belediyesi İftar Verdi

Pütürge Belediyesi Mesire alanı nikah salonunda düzenlenen iftar yemeğine Ak parti ilçe başkanı Bülent Karayılan, Belediye meclis üyeleri, Ak parti Pütürge ilçe teşkilatı, Pütürge Belediyesi bünyesinde çalışan personeller ve aileleri katıldı.

İftar öncesi Pütürge Belediye Başkanı Mikail Sülük tek tek masaları gezerek katılımcıları selamladı. Ardından iftar saati ile birlikte paylaşılan sofrada oruçlar açılarak dualar edildi.

İftar sonrası konuşma yapan başkan Sülük “tabi biz farklı olarak bu göreve talip olurken normal belediyenin yaptığı bütün işleri yapmak için buraya gelmedik dedik ve gerçektende bütün düşüncemiz bu memleketimizin kalkınması gelişmesi ve büyümesi üzerine yoğunduk ne değişirse değişsin bizim hedefimiz değişmez asla vazgeçmeyiz dedi”.

Katılımcılar iftar yemeğinden dolayı memnuniyetlerini dile getirdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner84

banner86