Porgalı Gençler İsteyince...

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, kendisinden halı saha talep eden Porga’lı gençlerin isteğini yerine getirdi.

08 Mayıs 2022 Pazar 12:27
Porgalı Gençler İsteyince...

Yeşilyurt Belediyesi spor yatırımları kapsamında Porga bölgesine modern ve nezih alanlara sahip halı saha kazandırdı.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, beraberinde AK Parti Yeşilyurt İlçe Gençlik Kolları Başkanı Salih Tav, Kızılay Şube Başkanı Dr.Harun Kurt, Yeşilyurt Belediye Meclis Üyeleri ve Mahalle Muhtarlarıyla birlikte Porga bölgesine kazandırılan halı sahayı inceledi.

AK Parti Yeşilyurt İlçe Gençlik Kolları Başkanı Salih Tav, gençlik ve spor hizmetlerine büyük önem veren Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’a teşekkürlerini sunarken, Porga’lı gençlerle karşılıklı oynayacakları maçla birlikte halı sahanın hizmete sunulacağını söyledi.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar ise, Porga Halı Sahasıyla birlikte spor yatırımlarına bir yenisini daha eklediklerini dile getirdi.

Başkan Çınar, Yeşilyurt’un tüm yaşam alanlarını yeni nesil spor sahalarıyla buluşturup, gençlerin daha güzel şartlarda spor yapmalarına katkı sunduklarını ifade etti.

Çınar, "Bugüne kadar ne söz verdiysek yerine getirdik. Porga bölgesine yaptığımız ziyaretimiz esnasında bizlerden halı saha talep eden gençlerimizin isteğini yapımı tamamlanan yeni halı sahamızla birlikte yerine getirmenin sevincini yaşıyoruz. Porga bölgemizdeki dört güzel mahallemizin birleşme noktasında, çok güzel bir alanda hizmete sunduğumuz yeni spor sahamız bölgemizin güzelliklerine farklı güzellikler kazandıracaktır." dedi. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner84

banner86