banner85

Polisten Motosiklet Sürücülerine Kask Hediyesi

Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü Ekipleri, bugün "Kaskınla Yol Ver Hayata" kampanyası kapsamında motosiklet sürücülerine ücretsiz kask dağıttı. Motosiklet sürücülerine el broşürü de dağıtan ekipler vatandaşların yoğun olarak bulunduğu yerlere afişler de astı.

editörr
editörr
08 Ekim 2023 Pazar 16:48
Polisten Motosiklet Sürücülerine Kask Hediyesi

Malatya'da trafik polisleri, motosiklet sürücülerine kask hediye etti.

Malatya Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, ‘Kaskınla Yol Ver Hayata’ diyerek ücretsiz kask ve el broşürleri dağıtımı yaptı.

Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri kask dağıtımının yanı sıra ‘Kaskınla Yol Ver Hayata’ kampanyası ile ilgili afiş ve billboard reklamlarını vatandaşların yoğun olarak bulunduğu yerlere astı.

Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından hazırlanan tanıtım videoları Emniyet Müdürlüğü’nün sosyal medya hesaplarında paylaştı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86