banner85

Okul Servis ve Şoförlerine Denetim

Okulların açılmasıyla birlikte Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri harekete geçti.Malatyanın  çeşitli bölgelerinde uygulama noktası oluşturan ekipler, okul servislerini denetledi. 

21 Kasım 2022 Pazartesi 13:07
Okul Servis ve Şoförlerine Denetim

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı güz ara döneminin sona ermesiyle birlikte Haftanın ve okulların ilk gününde polis ekipleri, öğrenci servislerine yönelik denetim gerçekleştirdi. Servis hosteslerinin de denetlendiği uygulamalarda  trafikte yaşanacak yoğunluk dikkate alınarak, okul çağındaki çocukların  huzur ve güven içerisinde yolculuk yapmaları ve servis sürücülerinin dikkatini üst düzeyde tutarak trafik kazalarını önlemek için denetleme yapıldı 

Haftanın ve okulun ilk gününde durdurulan servislerde kontroller gerçekleştirilirken, kurallara uymayan sürücülere cezai işlem uygulandı.  

Anahtar Kelimeler:
MalatyaOkul Servisşoför
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86