banner85

Öğrenci Ve Öğretmenlere Müjde

Yarın artık ders zilleri çalıyor. Çalan ders zilleriyle birlikte okula gidecek öğrenci ve öğretmenlere büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’dan bir haftalık ücretsiz ulaşım desteği. Motaş bir hafta boyunca öğretmen ve öğrencilere ücretsiz hizmet verecek.

meral şeker
meral şeker
11 Eylül 2023 Pazartesi 10:32
Öğrenci Ve Öğretmenlere Müjde

MOTAŞ bir hafta boyunca öğretmen ve öğrencilere ücretsiz taşıyacak

Malatya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Hizmetleri 2023-2024 eğitim ve öğretim yılının yarın başlamasıyla birlikte toplu taşıma araçlarını kullanacak olan öğretmen ve öğrencilerİ  bir hafta boyunca ücretsiz taşıma yapacağını açıkladı.

MOTAŞ yarından itibaren tüm halk otobüslerinde öğrenci ve öğretmenlere ücretsiz hizmet verecek yarından itibaren başlayacak olan ücretsiz ulaşım tam bir hafta sürecek.

MOTAŞ işletme müdürü Mehmet Alkan duyurunun detaylarını Malatya Vuslat TV’ye anlattı.   

Yeni eğitim ve öğretim yılı başlıyor. Tüm öğrenci ve öğretmenlere hayırlı olsun. Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın talimatlarıyla bir hafta boyunca öğretmen ve öğrencilerimize otobüslerimiz ücretsiz olacaktır. Bizde gerekli bilgilendirmeleri yaptık ve bir hafta boyunca ücretsiz ulaşım sağlayacağız. Bende bir öğrenci velisi olarak da Sayın Başkanımıza teşekkürlerimi iletiyorum.

Malatya Vuslat  TV mikrofonlarına  konuşan öğrenciler ise bu durumdan memnun kaldıklarını  dile getirdiler.   

Turgut Özal üniversitesinde okuduğum için baya uzak oluyor. Günlük yaklaşık 20 lira harcıyorum gidiş ve gelişte bu yüzden bizim için iyi oldu.

Sevindik mutlu olduk. Bir hafta bedava olması bizim açımızdan iyi oldu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86