banner85

Nurettin Öndeş İyi Parti’den Aday

Yılların sendikal hareketinin öncülerinden Demiryol İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Öndeş Milletvekili Aday adaylığını açıkladı.

16 Ocak 2023 Pazartesi 18:32
Nurettin Öndeş İyi Parti’den Aday

Malatya’dan başlayıp Ankara’ya uzanan Türk işçi Sendikal Hareketinin öncülerinden Malatyalı Nurettin Öndeş İyi Parti’den aday adaylığını resmen duyurdu.

İyi Parti İl Başkanlığı binasında açıklama yapan Öndeş, kalabalık şekilde gelen demiryolu çalışanları huzurunda açıklamayı yaptı.

İyi Parti İl Başkanı Hakan Yılmaz'ın da bulunduğu ortamda açıklama yapan Nurettin Öndeş, 40 yıllık işçi hareketinde verdiğim mücadeleyi ilk defa siyasi bir arenada da vermek istiyorum ve adayım dedi ve ekledi: “Hiç kimsenin işini geri çevirmedim. Beni garibanlar tanır işçiler tanır. Bir kişi çıkıp derse ki, Nurettin Öndeş bizim ile ilgilenmedi ben bütün sendikal ve siyasi tercihlerimden vazgeçerim”.

Nurettin Öndeş’in adaylık açıklamasında konuşan İyi Parti İl Başkanı Hakan Yılmaz ise:” İsraf, zulüm düzeni bitiyor az kaldı. Din iman üzerinden devletin varlığına, birliğine, mallarına değerlerine çöken bu düzen son günlerini yaşıyor.” dedi.

"Öndeş’e Vekillik Yakışır"

İyi Partiden milletvekili adaylığını açıklayan Demiryol İş Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Öndeş için konuşan İyi Parti İl Başkanı Hakan Yılmaz yaptığı konuşmada: ”Nurettin Öndeş bu şehre çok yakışır mı yakışır. Milletvekilliğini de çok iyi yapar, bizleri ve Malatya’yı da çok güzel ve iyi temsil eder buna canı yürekten biliyor ve inanıyorum” Dedi ve alkışlarla karşılandı.

Doğu ve Güneydoğu’da önemli bir potansiyeli bulunan Nurettin Öndeş’in İyi Partiden adaylığını açıklaması tüm siyasi hesapları etkileyecek yorumları yapıldı.

Son Güncelleme: 16.01.2023 20:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86