banner85

Nedeni Bilinmeyen Yangınlar Zinciri Bitmiyor

Evet ne yazık ki yangın haberiyle devam ediyoruz bültenimize. Çıkan yangınların nedeni bilinmediği için bizleri daha da tedirgin etmeye başladı. Malatya’nın Yeşilyurt ilçesinde nedeni bilinmeyen ev yangını kimseye zarar söndürülse de maddi hasara neden oldu.

meral şeker
meral şeker
16 Eylül 2023 Cumartesi 11:32
Nedeni Bilinmeyen Yangınlar Zinciri Bitmiyor

Malatya da ardı arkası kesilmeyen yangınlar korkutmaya ve maddi hasara yol açmaya devam ediyor.

Olay Malatya’nın Yeşilyurt ilçesine bağlı yaka mahallesinde meydana geldi.  Konuklar sokağında bulunan müstakil bir evde nedeni henüz belirlenemeyen bir yangın çıktı  

Kıvılcımların büyümesiyle alevler arasında kalan ev mahalle sakinleri tarafından fark edilince panik dolu anlar yaşandı.

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Malatya büyükşehir belediyesi itfaiye daire başkanlığı ekipleri tarafından müdahele edilen yangın can kaybına ve yaralanmaya yol açmadan kısa süre içerisinde kontrol altına alınıp söndürüldü.

Maddi hasarın meydana geldiği yangınla ilgili polis ekipleri tarafından incelenme başla

Son Güncelleme: 16.09.2023 12:09
Anahtar Kelimeler:
MalatyaHaberYangınDeprem
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86