Müjdeyi Cumhurbaşkanı Erdoğan Verdi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Kamu çalışanlarımız için 16 Haziran Pazar günü başlayacak Kurban Bayramı sonrasındaki 2 günlük süreyi de idari izin kapsamına aldık. Böylelikle Perşembe ve Cuma günlerini de bayram tatiline ekleyerek 9 günlük bir tatil imkânı sağlamış oluyoruz " dedi.

editör
editör
05 Haziran 2024 Çarşamba 11:09
Müjdeyi Cumhurbaşkanı Erdoğan Verdi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine Toplantısı sonrası millete sesleniş konuşmasını gerçekleştirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sözlerinin hemen başında bu sabah eğitim sırasında kaza kırıma uğrayan uçakta şehit olan iki pilota Allah'tan rahmet, ailelerine, Türk Hava Kuvvetlerine ve kahraman Türk ordusuna başsağlığı dileyerek başladı.

Erdoğan, "Kamu çalışanlarımız için 16 Haziran Pazar günü başlayacak Kurban Bayramı sonrasındaki 2 günlük süreyi de idari izin kapsamına aldık. Böylelikle Perşembe ve Cuma günlerini de bayram tatiline ekleyerek 9 günlük bir tatil imkânı sağlamış oluyoruz " dedi.

Son Güncelleme: 05.06.2024 16:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner87

banner83