banner85

MTSO'da Türkiye’nin En Genç Meclis Üyesi...

MTSO’da 13. Meslek Komitesi Meclis Üyesi Başkanı Olan Mehmet Can Kapusuz Türkiyenin gelmiş geçmiş en genç meclis üyesi olarak Malatyanın gurur kaynağı oldu.

20 Ekim 2022 Perşembe 09:44
MTSO'da Türkiye’nin En Genç Meclis Üyesi...

2 Ekim tarihinde gerçekleştirilen ve Başkan Oğuzhan Ata Sadıkoğlu’nun 23 Komitede üstünlüğü sağlayarak yeniden başkan seçildiği Malatya Ticaret ve Sanayi Odası’nda meslek komiteleri de belirlendi.
 

Seçim sürecinde Oğuzhan Ata Sadıkoğlu’nun ekibinden 13. Meslek Komitesi Meclis Üyesi adayı olan Kapusuz 2 Ekim’deki seçimlerin ardından 13. Meslek Komitesi Başkanı oldu.
Restaurant, kafe, düğün salonu ve yemek fabrikalarının içerisinde bulunduğu 13. Meslek Komitesi Başkanı olan Mehmet Can Kapusuz yaşı itibariyle Türkiye’nin en genç meclis üyesi olarak adından söz ettirecek.
29 yaşında ki genç iş insanı “Başkanımız Oğuzhan Ata Sadıkoğlu’nun listesinden girerek Malatya için taşın altına elimizi bizlerde soktuk. Amacımız Malatya’yı hak ettiği yerlere getirmek bunun içinde çok çalışmamız gerektiğinin farkındayız” şeklinde konuştu.

Son Güncelleme: 20.10.2022 10:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86